BRYLLUPSGAVE TIL PAR. Verdens smukkeste bryllupsfigur til nygifte

Varenummer: 76875
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
799,00 DKK

Verdens smukkeste bryllupsfigur til nygifte

   At vælge en bryllupsgave er imidlertid ikke den nemmeste, du er interesseret i noget særpræg og noget, der appellerer til både bruden og brudgommen.
Lad det være noget elegant, klassisk og en gave, der vil tjene dem i flere år og minde dem om denne specielle dag i deres liv.
Usædvanlige bronze bryllupsfigur for at symbolisere alliance i al evighed. Denne bryllupsfigur viser nygifte hænder i livsstørrelse, når man sætter vielsesringen på ægtefælles finger. Perfekt romantisk bryllupsgave til par.
Det er netop, hvad du kan give brudeparret som den fede bryllupsgave, er det en gave, der stensikkert vil imponere den heldige modtagere.

En gave til bruden og brudgommen - det er værd at sikre, at den er unik og har en besked

   At de ville leve lykkeligt nogensinde, at de ikke ville mangle grunde til glæde, at de deler deres lidenskaber sammen, at alle sorger ville omgå dem - det er værd at tilføje en usædvanlig gave til ønsker for bruden og brudgommen.
Hver gang gæsterne forbereder unikke gaver til brylluppet, modtager bruden og brudgommen en smuk souvenir. Derfor anbefaler vi især gaver, der vil være unikke. I vores samling kan du finde elegante gaver såvel som små gaver, der egner sig som et supplement til en stor gave eller kontanter, eller som et alternativ til en buket blomster.

Bryllupsfigur er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Vægt:   1,10 kg,
Højde: 22,00 cm,   Bredde: 21,00 cm,
  Dybde:  15,00 cm

Veronese
bryllupsfigurer

Find inspiration til din bolig efter jul

   I Maxgaver finder du inspiration med store udvalg af pynt og dekoration til hjemmet.
   Vi har alt hvad hjertet begærer når du skal være kreativ i hjemmet, pynte væggen. Giv dit hjem et personligt præg med vores forskellige smukke figurer og skulpturer, som den smuk bakke med to påfugle og bruge den som underskål til frugt, slik eller kager. Se også vores engle figurer ideel til soveværelset eller børneværelset personlig bryllupsgave.

   Som den fineste gave til én du holder af, har vi de populære dyrefigurer, som med garanti vil skabe smil og god hjemme stemning. For eksempel hestefigur har den dekorative effekt og er de ting der gør forskellen.

   Hvis du kan lide vores gave til par, bestil smuk figur i dag. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere , men også en eksklusiv gave idé ! Her finder du opskrifter på god gaver - alt hvad hjertet måtte begærer. Bl.a. figurer og pynteting til alle rum i dit hjem og kontor.

bryllupsgave til ungt og ældre par
bryllupsfigurer

elegante bryllupsfigurer

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Bryllupsfigurer kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive, billig gave til nygifte, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

brudepar figur gave

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij