CYKELLYGTER MED KRAFTIGT LYS | 300 lm sølv

Varenummer: BPM170L-SILVER300
Tilgængelighed: PÅ LAGER
389,00 DKK489,00

CYKELLYGTER MED KRAFTIGT LYS | 300 lm sølv. Det er udstyret en nødsituation signal emitter. Lavet af meget slidstærkt fly aluminium. Præsentation af en begrænset udgave af Scream, en 300 lm cykel lampe med en kæmpestor 100 m og en høj kvalitet montering holder. Lampens roterende hoved fokuserer eller spreder lys. Det er også udstyret en nødsituation signal emitter, en meget nyttig funktion, når der ikke er strøm eller brugeren kan ikke finde vej i mørket. Lavet af meget slidstærkt fly aluminium. Lampen har 5 driftstilstande - 100%, 50% og 10%. Drevet af R03/AAA batterier. Cykellampen kommer i en elegant, sort boks. Et perfekt valg for en gave.

Du kan også vælge en cykelforlygte i rød eller blå
100% af kraft - bred vinkel af belysning
50% af kraft - bred vinkel af belysning
100% af kraft - maksimal zoom
50% af kraft - maksimal zoom
* Batterier medfølger:✔
* Operation tid: 1h / 2,5 h / 45h
* Fokus:✔
* Farve: sølv
* Materiale: Aluminium
* Lysoutput: 300 lm
* Universal styrholder:✔
* Type: Aluminium forlygte
* Serie: BikePro
* Operation modes: 5: 100%, 50%, 10%, SOS, strobo
* Vægt: 160 g
* Mål: 100 mm x fi 33m
* Strømforsyning: 3 x R03/AAA
* Lyskilde: CREE LED
♥ Bestil billige cykellygter med kraftigt lys i dag ♥ Det er en stor mulighed. Du vil ikke fortryde det. Mactronic Bike Pro Scream limited edition, fungerer godt som belysning til bykørsel, eller som en nødsituation lommelygte efter mørke, når vi kommer tilbage fra en tur hjem. Nem afmontering og justerbar stråle gør det også nyttige som en lommelygte til almindelig brug. Meget høj kvalitet, godt udvalg af materialer er yderligere fordele. Lille størrelse og lav vægt, samt strømforsyningen med AAA (R03) gør det også nyttigt uden en cykel.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige cykellygter med kraftigt lys, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij