Forlygter

Forlygter
Det er vigtigt at have kvalitets cykellys monteret, hvis du har tænkt dig at cykle efter mørke.
Det er et lovkrav at have et hvidt lys foran og en rød og bageste, og det er farligt at køre uden dem.
De fleste cyklister vil regelmæssigt ride efter mørke i efteråret og vintermånederne, hvilket gør cykellysene et vigtigt stykke kit -
men det anses også for en fornuftig idé at bruge en cykellygter også om dagen for at hjælpe synligheden.
Hvornår ændres uret, og hvad betyder det for cyklister (bortset fra en ekstra time i sengen)?
Bright solskin kan citeres af bilister som en grund til ikke at spotte en mere sårbar trafikant, en faktor, der kan blive negeret ved et sæt cykellys tændt i løbet af dagen for at vise, hvor rytteren er imod den lyse baggrund.
Vi har mere på alt hvad du behøver at vide, når du vælger et cykellys nedenfor, men først her er nogle af vores anbefalinger.
Forlygter er klassificeret som "se" lys eller "set" lys.
Værd at se markere dig ud på vejen og er designet til brug på oplyste veje. I dette tilfælde er 100 lumen et godt udgangspunkt - men 300+ vil lade dig se mere af vejen fremad.
Har du brug for dagslysløb?
Se lysene fremhæver vejen foran dig og er beregnet til cyklister, der ønsker at køre ubelagte veje.
Lysstyrken af ​​cykellys er målt i lumen, og du skal bruge alt fra 700 lumen, selvom 1000+ lader dig køre tættere på din sommertid, da en sådan stråle giver dig mere fremsyn.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij