DEKORATION TIL HJEMMET

DEKORATION TIL HJEMMET

PYNT TIL HJEMMET

Unikke keramiske og bronzebelagt figurer af Veronese. Smuk figurer af berømte historiske og mytologiske personer, dyr og fugle, bryllupsfigurer, figurer af engle og alfer. Fantastiske forslag for dekoration til hjemmet.
    Mytologiske interiør inspirationer.
Hvert interiør har sit unikke karakter der bekræfter smag og præferencer af folk der bor der.
Udvalget af forskellige hjemmeindretninger og dekorations elementer bestemmer det hele. Ikke nødvendigvis er de største og mest synlige objekter der tiltrækker opmærksomheden.
I moderne interiører er vurderingen af rummet primært fokuseret på design elementer, såsom for eksempel skulpturer - klassiske figurer, opsatser, lysestager, vaser eller små smykkeskrin; man behøver kun at fremhæve dem på den rigtige måde. De bestemmer over værelsets karakter og har en stor inflydelse på vores æstetiske følelser når vi træder ind i rummet.
De særlig elegante og sofistikerede dekorationer ser bedst ud i de repræsentative rum, herunder i stuer. Det er fordi, at gæsterne har mange muligheder for at nyde dem. Deres enestående karakter og bred vifte af forskellige forslag gør det umagen værd at overveje dekorationer også i et soveværelse eller på et kontor.
   En fremragende ide til en gave og til at ændre vores interiør med, er udvalget af originale klassiske figurer fra Veronese samling. Når man beslutter sig til at købe en del af Veronese design, skal man være klar over, at linjen er bred og i fremtiden vil man være i stand til at udvide sin samling med usædvanlige dekorationer.
   Et interessant forslag kunne være udvælgelsen af figurer modelleret om klassiske skulpturer, der henviser til mytologiske figurer. En serie af Veronese figurer "Mor og Barn". Vores butik tilbyder sine kunder fænomenale Veronese figurer i serien " Mor og Barn".
   Alle figurer er nutidige og velegnede til en unik gave. En sådan anledning kunne være Morsdag der nærmer sig.
Figurer fra Veronese kollektion har en meget enestående karakter takket være den omhyggelige udførelse af hver eneste detalje. De er desuden lavede af alabast og keramisk konglomerat der er belagt med et lag bronze, hvad bidrager til deres klassiske elegance.

POLYRESIN FIGURER

Tror du på feer? Du søger at bringe lidt magi og mysterium til dit hjem? Disse statuetter vil bare gøre det!  Hvis der nogensinde var tid til at tro, ville det nu være tid at starte, for i Maxgaver er feer levende og godt.
Her ligger en ægte skarphed af eventyrskatter. Og endnu bedre end en eventyr til enhver lejlighed, vil du opdage, at vi også har en eventyr for hvert budget, så hvis du altid har ønsket at nogle kølige feememorabilier, her og nu 'er stedet og tid til at få noget.
Dronning feer, ubekymrede feer eller woodland feer, vil du finde alle disse her og mange flere. Du finder en eventyr af enhver type og udseende her, samt en eventyr til næsten enhver lejlighed, alle tilgængelige for din købsglæde.

PORCELÆNSFIGURER

Hvis du vil have porcelæn, vi har nye porcelænsfigurer til salg, som udsmykning i hjemmet. Ved ikke engang, hvor meget du er forkert hvis endnu du ikke har besøgt vores butik. Her finder du smukkeste, utrolig og elegant dekorative porcelænsfigurer. Figurer af kvinder, mænd, engle og mange andre fine detaljer. De er et godt tilbud som gave til enhver lejlighed eller til din egen hjemsamling. Køb billigt i dag og spar penge.

GOTISK STIL OG SKELETTER FIGURER

Få det bedste af gotisk stil til dit hjem og mode ved hjælp af det fantastiske udvalg af gotiske produkter, som vi bærer her. Tag et øjeblik at gennemse, og du er sikker på at finde noget at elske!
Tegnet ud fra fantasiens rige, er disse gotiske statuer designet til at inspirere, at tingle ned i ryggen, som du typisk kun føler, når du er i nærvær af noget ukendt eller udefra, og mange af disse gotiske statuer ser ud som de er fra den anden side. Og selvom du ikke længes efter den lille tvinge af frygt, er det stadig let at sætte pris på den imponerende og mørke stil af disse gotiske figurer.

BUDDHA FIGURER

Fantastisk dekorative Veronese figurer til hjemmet. Kun hos os!
Buddha figurer i vores butik er af forskellige størrelser og former. Alle er kompliceret udskåret og har omhyggeligt lavet detaljer.
I buddhismen titel Buddha wore person, der formåede at opleve oplysthed gennem egen kognition. Buddha er forbundet med det indre, meditation og oplysning. Indre styrke er kilden til visdom og kræfter, der hjælper forbedre deres eget liv. Figurer af Buddha betragtes generelt som en daglig kilde til energi.
Placer din nye Buddha bedst i den centrale punkt hjemmet på det sted, hvor du er ofte og hvor den konceentrerede er Din energi.

GENESIS FIGURER

En samling af figurer, der ikke passer ind i nogen Veronese kategori.
Den måde, du dekorere dit hjem viser en masse om hvem du er, så lad din personlighed skinne igennem med vores store udvalg af dekoration til hjemmet.
Find en lang række dekorative figurer her på Maxgaver.dk, der passer til enhvert værelse og din individuelle smag.

FIGURER I STEAMPUNK STIL

Steampunk samleobjekter, statuetter og indretning. Steampunk er en bred verden, og Maxgaver.dk er et godt sted at finde et væld af samleobjekter fra den verden, så du kan leve og trække vejrstød, hvert øjeblik i hver dag! Steampunk kan være så meget mere end bare at klæde sig i cool mode og bære rundt kølige gadgets. Det kan være en livsstil, hvis du vælger det!
For dem, der elsker statuer og figurer, der genskaber dejlige mekaniske dyr at vise i dit hjem også!

MUSIKFIGURER, INSTRUMENTALISTER OG SANGERE

En flot samling af Veronese jazzbandet miniaturer, hvorfra du kan oprette hele jazzorkesteret. Hver enkelt figur ideelt egnet som, som en gave til en musiker eller instrumentalist. Her finder du figurer af jazz sangerinde, trommeslageren, guitarist, klarinettist, jazzsaxofonist, jazztrompetist, saxofonist og kontrabassist.

DYREFIGURER, FUGLEFIGURER

På grund af den kendsgerning, at denne kategori er bundet i et stort antal smukke figurer, er det blevet opdelt i dele, der er tildelt bestemte dyr og fugle. Således finder du her mange figurer af heste, elefanter, løver, ugler, ørne og andre fugle og dyr. Jeg kan med fuld overbevisning sige, at de vil være et glimrende objekt, der udsmykker hvert værelse, og især dyr og fugleelskere.

EGYPTISKE FIGURER

Smukke figurer præsentere kulturen i oldtidens Egypte. For nogle var denne æra en af de mest interessante perioder i historien, og for dem, der ønsker at bringe faraoernes periode tættere på hinanden, er vores statuetter en fantastisk udsmykning og en vidunderlig gave til alle, der er interesseret i gammel kultur og historie.

VÆGDEKORATIONER

Enestående galleri af vægpynt. Flotte venetianske masker og andre Veronese skulpturer til at sætte på væggen og skabe en flot væg dekoration. Perfekt blanding af funktionalitet og luksus. Denne yndefulde kunst i figurer er berømt og værdsat merchandise, som skaber en ekstraordinær gave idé. Det sted du slapper mest af er ofte derhjemme. Skab din egen væg et mesterværk med vores udvalg af hjem vægpynt. Din væg skal blive en forlængelse af din særpræget personlighed.
Med vores brede udvalg af pynt til hjemmet kan du dekorere dine tomme vægge og fuldføre udseendet af ethvert rum. Vi tilbyder en væg skulpturer, der er perfekt til alle rum i hjemme og på kontoret.

BRONSE VASE, OPSATS, SMYKKESKRIN

Præsenteret kun hos os meget dekorative figurer i form af vaser, smykkeskrin og rigt dekorerede slik og frugtopsatser. En god ide til indretningen ikke kun af køkkenet men også af stuen. Alle skulpturer er dekoreret med små figuriner af kvinder, alfer, insekter eller blomster.

BELAGT MED BRONZE LYSESTAGER OG URE

Flotte og billigste dekorative figurer lysestager og ure. Klassiske skulpturer til hjemmet fra Veronese samling. Samlingen omfatter smukke opsatser, lysestager, vaser og frem for alt, klassiske statuer og figurer i art nouveau stil.
Skulpturerne er nøje udvalgt for deres naturlig skønhed og elegance. Vores skulpturer præsenteres ofte som trofæer og ville være en elegant tilføjelse til ethvert hjem eller kontor.

RIDDERFIGURER, KRIGERE FIGURER

Ridderinspirationer til interiører. Er der nogen der ikke har hørt legenden om Kong Arthur og Ridderne af det Runde Bord, de japanske samuraier eller de mest berømte i Danmark vikinger? Skulpturerne er nøje udvalgt for deres naturlig skønhed og elegance. Vores skulpturer præsenteres ofte som trofæer og ville være en elegant tilføjelse til ethvert hjem eller kontor og gaver til mænd.
Vi anbefaler vores figurer særligt til samlere og fans af middelalderlige militarisme. Det er også en rigtig god idé til en utraditionel gave til fans af ridderskabet.

BRYLLUPSFIGURER, KVINDEFIGURER

Smuk, romantisk og meget elegant Veronese figurer til bryllupsgaver for nygifte og deres gæster. Ekstremt dekoration og fremragende ideer til indretning. Her har du den enestående mulighed for at købe ukonventionelle bryllupsgaver til de bedste priser.

MYTOLOGISK FIGURER, LEGENDARISKE PERSONER

En fremragende ide til fødselsdagsgaver eller julegaver og til at ændre vores interiør med, er udvalget af originale, klassiske figurer fra Veronese samling. Når man beslutter sig til at købe en del af Veronese design, skal man være klar over, at linjen er bred og i fremtiden vil man være i stand til at udvide sin samling med usædvanlige dekorationer.
Et interessant forslag kan være udvælgelsen af figurer modelleret på klassiske skulpturer, der henviser til mytologiske figurer, historiske eller kopier af kendte verdens skulpturelle værker.

ENGLE FIGURER, ALFE FIGURER, DRAGONS FIGURER

Fantastisk dekorative Veronese figurer engle og alfer. Kun hos os! Veronese produkter er kunst for alle. Luksuriøse figurer og indendørs dekorationer lige ved hånden. Hver figur har brandet stempel af "Veronese", der er kendt for sine fremragende kvaliteter med fantastisk håndværk sikrer originaliteten af ​​hvert produkt.

NØGEN FIGURER

Her finder du mange smukke figurer af nøgne kvinder og mænd, separat og parvis.
Der er ingen nemmere måde at virkelig gøre dit hus føles som et hjem end med omhyggeligt udvalgte dekorationer. Den måde, du dekorere dit hjem viser en masse om hvem du er, så lad din personlighed skinne igennem med vores store udvalg af dekoration til hjemmet.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij