DEKORATION TIL HJEMMET

DEKORATION TIL HJEMMET

DEKORATION TIL HJEMMET - Unikke keramiske og bronzebelagt figurer.
Smuk figurer af berømte historiske tal, mennesker, dyr og fugle. Bryllupsfigurer, figurer af engle og alfer. Fantastiske forslag for dekoration til hjemmet.
Mytologiske interiør inspirationer.
Hvert interiør har sit unikke karakter der bekræfter smag og præferencer af folk der bor der.
Udvalget af forskellige hjemmeindretninger og dekorations elementer bestemmer det hele. Ikke nødvendigvis er de største og mest synlige objekter der tiltrækker opmærksomheden.
I moderne interiører er vurderingen af rummet primært fokuseret på design elementer, såsom for eksempel skulpturer - klassiske figurer, opsatser, lysestager, vaser eller små skrin; man behøver kun at fremhæve dem på den rigtige måde. De bestemmer over værelsets karakter og har en stor inflydelse på vores æstetiske følelser når vi træder ind i rummet.
De særlig elegante og sofistikerede dekorationer ser bedst ud i de repræsentative rum, herunder i stuer. Det er fordi, at gæsterne har mange muligheder for at nyde dem. Deres enestående karakter og bred vifte af forskellige forslag gør det umagen værd at overveje dekorationer også i et soveværelse eller på et kontor.
En fremragende ide til en gave og til at ændre vores interiør med, er udvalget af originale klassiske figurer fra Veronese samling. Når man beslutter sig til at købe en del af Veronese design, skal man være klar over, at linjen er bred og i fremtiden vil man være i stand til at udvide sin samling med usædvanlige dekorationer.
Et interessant forslag kunne være udvælgelsen af figurer modelleret om klassiske skulpturer, der henviser til mytologiske figurer. En serie af Veronese figurer "Mor og Barn". Vores butik tilbyder sine kunder fænomenale Veronese figurer i serien " Mor og Barn".
Alle figurer er nutidige og velegnede til en unik gave. En sådan anledning kunne være Morsdag der nærmer sig.
Figurer fra Veronese kollektion har en meget enestående karakter takket være den omhyggelige udførelse af hver eneste detalje. De er desuden lavede af alabast og keramisk konglomerat der er belagt med et lag bronze, hvad bidrager til deres klassiske elegance.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij