PYNT TIL VÆGGEN. Venetiansk maske - påfugl til værelse dekoration

Varenummer: 75073
Tilgængelighed: PÅ LAGER
559,00 DKK

Venetiansk maske - påfugl til værelse dekoration

   Mangler han noget på væggene, hvorfor så ikke købe et flot eller interessant dekoration i form af en stiliseret venetiansk bronzemaske der kan pynte op både i den farvestrålende eller måske minimalistiske stil?
   Meget smukkere og utroligt detaljeret venetiansk maske er klar til at hænge på din væg af stue. Lavet med høj kvalitet kold støbt harpiks og håndmalet og bronzebelagte af dygtige håndværkere, definition og de ​​indviklede detaljer i dette stykke er simpelthen betagende. Mindeværdig gave idé og højt værdsat af samlere.
Kort sagt, det er meget en kvalitetsprodukt for
dekoration til væggen.

    Hos Maxgaver.dk finder du et stort udvalg af populære gaveideer i alle prisklasser og du altid kan finde inspiration for dekorationer til hjemmet, takket vores skulpturer til indretning af ethvert rum og hvis mangler du inspiration til hvordan du skal unikdekorere dit hjem så lad dig inspirere Veronese figurer. Blandt andre finder du her dekorative dyr og fugle figurer, der er perfekt som julegaver til mor eller far. Herudover har vi altid på nyheder mange gode tilbud, som kan skabe nyt liv i dit hjem.
   Du kan også vælge at give en anden type gave, hvor udvalget både kan dække over den elegante filt hjemmesko til den mere afslappet skind slippers til mænd og sutsko til kvinder, en lidt personlig gaveide som nok kun skal gives til en person tæt på dig som f.eks. kæreste eller ægtemand og til kone
Hvis han eller hende elsker at arbejde meget ved computeren eller tilbring timer foran tv'et køb ham en af de nye spændende varme hjemmesko til ham i gave, som kan bruges til både fødselsdagsgave, julegave og alt andet lejligheder.
Den får gode anmeldelser fra brugere, og klarer et problem som rigtig mange kvinder og mænd har. Derfor er det en praktisk gaveide til din mand eller kone.

Materiale:
Venetiansk maske er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Vægt:  980 g,   Højde: 33,00 cm,
Bredde: 25,00 cm,   Dybde:  5,50 cm

Denne smuk figur fra Maxgaver, som du kan købe til kun kr. 559,00 er leveres direkte til din adresse – gratis fragt

Inspiration til væg dekoration

   Hvis du kan lide vores pynt til væggen, bestil smuk  Venedig maske - Påfugl, figur som minder om Venedig i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Dekoration til væggen kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke ideer til pynt til væggen billigt, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
Venedig (italiensk: Venezia) er en by i det nordøstlige Italien og er hovedby i regionen Veneto. Den ligger ved en lagune i Adriaterhavet og er spredt over 118 øer. Befolkningstallet var 270.660 i 2009. Byen er mest kendt for sine kanaler.
Venedig blev grundlagt i det 5. århundrede, var allerede i det 11. århundrede en stor sømagt og var i det 14. århundrede den førende italienske bystat. Byen tilhørte Østrig fra 1798 frem til 1866, da den blev en del af kongeriget Italien. Preussen havde bortlovet Venedig til kongeriget Sardinien, det senere Italien. Byen blev i 1987 optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv.
Husene i Venedig er bygget på træpæle, og mange steder ligger husene ikke mere end én meter over dagligt vande. Ganske vist er tidevandet i Middelhavet meget svagere end i fx Atlanterhavet, men specielt ved fuldmåne er risikoen for oversvømmelse stor. Ofte er der flere centimeter vand på Markuspladsen, så man lægger gangbrædder ud - det gælder også i selve Markuskirken. I 1966 stod vandet i én meters højde på Markuspladsen. Hertil kommer, at de gamle pæle, som byen er bygget på, er ved at rådne. Ikke mærkeligt, at Venedig adskillige gange har fået afsagt sin dødsdom, men alligevel lever byen i lagunen videre. Og millioner af turister strømmer til for at opleve en af verdens mest romantiske byer. Hvert år kommer mere end 12 millioner turister til Venedig, heraf 80% éndagsturister.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij