FILTHJEMMESKO HERRE. Billige sutsko til ham. Størrelse 48. Kun 109 kr

Varenummer: FH10
VÆLG STØRRELSE:
 • 40
 • 41
 • 42
 • 43
 • 44
 • 45
 • 46
 • 47
 • 48
VÆLG SÅL:
  Tilgængelighed: PÅ LAGER
  109,00 DKK

  Mørkerød filt hjemmesko til mænd

     Leder du efter billige sutsko herre, både til af unge og gamle? Disse  klassiske filthjemmesko uden kappe med gummisål og filtsål til at vælge imellem kan være din. Sutsko til bedste pris og kvalitet. Standard størrelser fra 41 til 48.
     Filtsutsko er lavet af 100% naturlige merino uld. Ulden er også karakteriseret ved fugt optagelses egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Hjemmesko akkumulerer ikke støv. Hertil kommer, at filthjemmesko er behagelige og bløde ved berøring. Uld overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne. Filthjemmesko er et moderne, komfortabelt og varmt forslag til en mand og en dreng i alle aldre.

     Når det kommer et sådant behov, er det Maxgaver.dk butik, der altid tilfredsstille dine behov og give et stort udvalg af komfortable hjemmesko lavet af filt. Vores brede udvalg af uldfilt tøfler indikerer, at vi har hjemmesko til rådighed for alle.
     Uldfilt hjemmesko er langt mere end bare tøfler begrænset til indendørs brug. Materialet vender tøffel til noget meget mere robuste end din afslappet kogt uld tøffel. Det meste af uldfilt hjemmesko kommer med en hård ydersål og en anatomisk formet fodseng og korrekt støtte af fødder. Uldfilt hjemmesko er kølige tøfler. Faktisk er de de fedeste tøfler, du kommer på tværs af. Uld er utroligt sundt og gavnligt. Det bidrager positivt til din daglige energibalance, hjælper med at forhindre ubehagelig lugt fødder og væger fugt væk fra dine fødder.

  billig julegave til far

  røde filt-hjemmesko

  filt hjemmesko mænd

     Begge varianter har anti glide sål. Bestil den perfekte og billige filt hjemmesko i dag og husk at vælge størrelse. Bestil hjemmesko til ham og nyd det perfekte valg.    Hvis du ikke ved hvordan man vælger den rigtige størrelse på tøfler og hvordan man kan tage en fodmåling, kan man se på den side, hvor vi forklarer det i en kort vejledning.

     Hvis dette forslag ikke svarer til dig, kan du kigge efter en anden. Kender du, hvordan du opretter en behagelig atmosfære i stuen uden udgifter for mange penge? Du har den enestående mulighed for at vælge en smuk figur fra vores meget rige Veronese kollektion.

  ⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
  ⭐️ Futsko mænd kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
  ⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
  ⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
  ⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
  ⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
  ⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
  ⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige filt hjemmesko, der kan friste dig!
  ⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

  STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

  LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

  Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

  gave til ham, gave til hende

  Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

  Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

  Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

  Zamknij