FILTSTØVLER HERRE. Filtede hjemmesko lavet af uld og filt. Kun 199kr

Varenummer: XR567-H
VÆLG STØRRELSE:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Tilgængelighed: PÅ LAGER
219,00 DKK

FILTSTØVLER  til mænd

   Måske en nyttig og personlig gave skal være et par nye fede hjemmesko? Især mænd er vilde med det praktiske og gode fodtøj, og alle har brug for sutsko.
Stort set alle mænd bruger hjemmesko, så det vil være en dejlig praktisk gave som manden kan bruge i hverdagen. Det er samtidig en god personlig ting, for hvis du er afslappet og tilpas i dit tøj, bliver du automatisk lidt mere glad, og en flot hjemmesko giver et helt andet udtryk.
Hjemmesko har altid været  gave til manden eller drengen ved særlige anledninger som konfirmation, student eller runde fødselsdage, så er det måske en gave til ham der bliver 50 år, 18 år eller måske 30 år?
   Lavet af fåreuld filt hjemmesko i mørk grå til unge og ældre. Super blødt og behageligt varme sutsko herre med indvendig  foret med hvid uld. Denne kombination af filt og fåreuld sikrer maksimal varme komfort. Ydersålen er lavet af letvægts, skridsikker plast sål (PVC) i form af subtile kile, 3 cm høj. Perfekt valg til kolde vinterdage.

   Julegaver, fødselsdagsgaver eller uden lejlighed skal bringe glæde, så alternativt kan du kombinere hjemmeskoene med en anden lille gave, som du lægger inde. Dette kan for eksempel være en lille forgyldt figur fra køretøjer, vogne eller skibe med Swarovski-krystaller, dejlig tilføjelse til automotiventusiast. Forestil dig overraskelsen, når nogen pakker en gave ud og finder indeni en anden gave, til at dekorere skabet eller skrivebordet.

julegaver til mor og far

HJEMMESTØVLER HERRE

hjemmestøvler herre

   For en behagelig stil passer ikke kun smukke møbler, men også komfortable hjemmesko. Bestil den perfekte og billige filtstøvler i dag og husk at vælge størrelse.
   Her vil du finde
lignende HJEMMESTØVLER - Varme hjemmesko til kvinder.

   Hvis du ikke kan beslutte at købe denne hjemmesko, kan du vælge en anden og også købe seje dekorative figurer til hjemmet, der ikke kun er meget originale, men også elegante og som er lidt anderledes end en standard og gemen gave. Vi mener er nogle af de bedste og glædelige for modtageren gaveideer for enhver smag, der giver en fantastisk oplevelse og stilfuldt design.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til hjemmestøvler og ekspreslevering.
   Gode gaver til mænd er ikke kun filt hjemmesko. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige hjemmesko til mænd, der er perfekte som en gave til far, gave til bror eller gaver til bedsteforældre.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Filtstøvler voksne
kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige filtstøvler herre, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij