FØDSELSDAGS GAVE | Varme hjemmesko skind til mænd.

Varenummer: XH03
VÆLG STØRRELSE:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Tilgængelighed: PÅ LAGER
149,00 DKK
FØDSELSDAGS GAVE | Varme hjemmesko skind til mænd. God idé til en gave til nogen speciel. Klassiske hjemmesko, lavet af læder, ideel til brug for enhver sæson i attraktiv pris. Fås i mørkebrun farve. Hele foden er i kontakt med naturlig fåreuld, som fylder hjemmesko inde. Det øverste lag er lavet af ægte læder, ruskind. Kileformet sål er lavet af ekologisk gumi 1,5 cm højde.
Disse mænd hjemmesko se godt ud og de ​​er sunde for dine fødder. Det er en god idé til en gave til nogen speciel. Denne gave vil være luksus og succes.
   Er meget stor chance for, at du køber vores hjemmesko i meget billigere priser. Vi kan tilbyde dig rigtig god hjemmesko, fordi du skal have lov til at have lidt glæde i liv. Hvis synes du det kunne være gode ideer til fødselsdags gave, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil varme hjemmesko skind til mænd i dag og husk at vælge størrelse. Det er en misforståelse, at kun store gaver skaber stor glæde. Det vil være en gave, der vil helt sikkert blive husket i lang tid.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige fødselsdags gave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij