FØDSELSDAGSGAVE TIL MOR | Stjernetegn Vædderen.

Varenummer: 122-0010
Tilgængelighed: IKKE PÅ LAGER
199,00 DKK
FØDSELSDAGSGAVE TIL MOR | Stjernetegn Vædderen. Mor er den bedste og vigtigste i verden. Alle krystaller  fantastiske funkle med tusindvis af farver hvilket giver et spektakulært lysreflekser. Det er heldigvis nemt, at finde gode og billige gaver, hvis bare du se til vores online butik. Overrask din mor med den perfekte, lille gave i form af et fantastisk, forgyldt figure stjernetegn Vædderen med Swarovski elementer. Du bestiller i dag, vi sender i dag.
♥ Hvis synes du det kunne være en god idé til en unik fødselsdagsgave til mor, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil forgyldt figur stjernetegn Vædderen i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥CRYSTAL TEMPTATIONS
Dimensioner:  
Vægt:  5 g,   Højde: 8,50cm,  Bredde: 7,50cm. 
Materiale: metal belagt med 24 karat guld.  
Antallet af krystaller: 4.   Pakke: farve æske
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige fødselsdagsgave til mor, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij