GAVE MAND 40 ÅR. Unik Steampunk figur, aeronaut i en antik dykkerdragt

Varenummer: 76828
Tilgængelighed: PÅ LAGER
649,00 DKK

Steampunk figur, aeronaut i en antik dykkerdragt

værelses dekoration

   Håndmalet i nuancer af antikke bronze, guld og rød, er denne nautiske bordplade figur udformet fra kold støbt bronze. Den særlige produktionsproces af dette stykke anvender naturlig bronze pulver blandet i den kolde støbt harpiks for at sikrer en rigere og mere autentisk præsentation.
et centralt aspekt af Steampunk livsstil er rejser, især via turn-of-the-århundrede fartøjer såsom både, propelfly, og luftballoner. Rejsen til fantastiske lander i din indretning med Steampunk luftballon statue. Lavet helt fra kold støbt bronze, er denne skulptur lavet i hånden for øget detalje. Smuk statuette af en Steampunk-stil aeronaut, kan nemt placeres stort set hvor som helst i dit hjem eller kontor, og vise din Steampunk stil.

Materiale:
Aeronaut figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Højde: 29,00  cm,   Bredde: 11,00 cm,
Dybde:  11,00 cm,   Vægt:   0,99 kg,

Enestående figurer i bedste pris på nettet. Leder du efter en god gave til ham og hende? Vi har anderledes gaver. Her finder du har masser af forslag til, hvad du kan give ham/hende. Køb den perfekte gave mand 40 år nu.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Aeronaut figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig gave mand 40 år til dekoration til hjemmet, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij