GAVE TIL HENDE. Bamse, bronze bjørne figur med hjerte i poter

Varenummer: 07508
Tilgængelighed: PÅ LAGER
329,00 DKK

Bamse, bronze bjørne figur med hjerte i poter

   Veronese glædelig figur. Giv hende en gave, som hun vil huske dig for længe. Kærlighed er et vidt begreb, men i daglig tale forstås det normalt som en varm inderlig følelse af hengivenhed og respekt over for et andet menneske. Forelskelse er en af menneskets stærkeste oplevelser. Af en bamse med et hjerte. Lavet af "Veronese - Genesis". Bunden er dækket af ridsefrit materiale. Perfekt gave til en du holder af.

    Vi har også mange andre forslag til fantastiske gaver til kvinder. Du kan tjekke vores tilbud om smukke vægdekorationer i form af figurer til at hænge på væggen i hvert værelse i dit hjem eller kontor.
   Unikke sæt porcelænskopper og krus til kaffe eller te kan også få din opmærksomhed. Nogle af dem er pakket i pæne hjerteformede kasser og passer bestemt også som valentinsdag gaver til ham og hende, julegaver til kæresten eller bryllupsgaver.

Materiale:
Bamse romantisk figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt:  ca 600 g,   Højde: 12,00 cm,
Bredde: 11,00 cm,   Dybde:  9,00 cm

pynt til stuen

Veronese
pynt til hjemmet

   Hvis du kan lide vores gave til hende, bestil smuk bamse figur i dag. Helt sikkert bedste pris.
   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til valentinsdag gave til hende og hurtig levering.
   Valentinsgave er ikke kun bamse figur. Find boligdekoration, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk skulptur af galoperende heste. Gave til hesteejer.

    Lad dig inspirere af produkter fra andre kategorier, for eksempel smukke, romantiske Veronese figurer, som er fremragende til at dekorere hjemmet, stuen og væggene i alle værelser.
    Du kan købe udmærket kvalitet kærlighedsfigur, der er perfekte som romantisk gave, bryllupsgave eller gave til kæresten. På samme tid kan figuren være en fantastisk vægdekoration, især smuk på en hvid vægoverflade.

valentinsgave til hende

valentinsgave ideer

pyntefigurer til hjemmet

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Pynt til stuen kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billig gave til hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij