GAVEIDE TIL KÆRESTEN. Flot Veronese figur af nøgen kvinde i bronze

Varenummer: 75237
Tilgængelighed: PÅ LAGER
379,00 DKK

Flot Veronese figur af nøgen kvinde i bronze

   Usædvanligt smuk figur af en nøgen kvinde på en sensuel positur, helt perfekte forslag til kunstelsker, som fortjener en godt gaver. Nogen mener det er svært at købe god julegaver til kæresten. Det synes vi ikke det er. Julen står for døren, derfor kig forbi Maxgaver.dk og se vores store udvalg gaver, som perfekt velegnet til hjemmet eller kontor dekoration. Her finder du de perfekte gaver. Tøv ikke og få inspiration til en både kreativ og personlig gave til veninden, som kan f.eks. være kvindefigur.

   Vi har masser forslag af gaver, som passer godt til et stramt budget. Maxgaver.dk er fedeste side, hvor man kan købe mange usædvanligt ting! Har du brug for idéer til hvad du skal give i gave? Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Helt sikkert mere attraktiv udseendet af din stue. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere, men også en eksklusiv gave idé!

Materiale:
Kvindefigur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt: 347g,   Højde:  14,00cm,
Bredde: 9,00cm,   Dybde: 7,00cm,

Den fantastiske Veronese kollektion er en vidunderlig gaver mine

   Hvis synes du det kunne være god gaveide til kæresten, bestil smuk kvindefigur til hjemmet eller kontor dekoration. Dette er langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Hos Maxgaver finder du gode gaveideer til en gave til kæresten.

   Veronese figurer til stuen fungerer meget godt som unikke og billige romantiske gaver eller bryllupsgaver. Vi anbefaler især de smukke riddere figurer fra forskellige historiske perioder, for eksempel meget realistiske Vikinger figurer eller dyre og fugle figurer.

   Besøg vores online shop regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til dekoration til stue og hurtig levering.
   Stue dekoration er ikke kun kvindefigurer. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en flot figur af
Shamanen dame og ulv. Dekorativ polyresin figur

nøgen kvindefigur
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Kvindefigur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig gaveide til kæresten, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij