GAVEIDEER TIL VENINDEN. Lille damelighter med stærk turbo flamme

Varenummer: 147-2-01
Tilgængelighed: PÅ LAGER
179,00 DKK

Lille damelighter med stærk turbo flamme

   Vindtæt, stålfarvet damemlighter med turbo flamme. Den Honest gaslighter er en moderne moderne designet , elegant moderne med en vindtæt turbo flamme og elektronisk tænding. Ingen flint eller batterier til at holde dig op, bare fylde med gas og din klar til om aftenen . Formen er også meget behageligt i hånden og let at antænde , som er fantastisk til de kolde aftener i øl haven når fingrene ikke er så subtile som de var i ilden foran. Din lighter er en afspejling af din personlige stil. Så uanset om du føler dig sporty, farverige, astrologiske, revved op, hård, sexet, eller retro, er der en ærlig Lighter for dig. Honest Lightere er kendt over hele verden for deres kvalitet, sikkerhed og stil.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til små gaver til veninde og ekspreslevering.
   Unikke gaver til hende er ikke kun lightere. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige filt sutsko dame der er perfekte som en bedstemor gave, lille gave til kæresten eller gave til oldeforældre.

GAVE TIL VENINDE

god lighter

   Hvis du kan lide vores gaveideer til veninden, bestil smuk lighter i dag. Hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne. Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl: Behandle din gas lighter ordentligt.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Stormlightere kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige gaveideer til veninden, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij