GAVER TIL BEDSTEFORÆLDRE | Dekoration til hjemmet.

Varenummer: 76231
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
799,00 DKK

GAVER TIL BEDSTEFORÆLDRE | Dekoration til hjemmet. Imponerende statue af kriger Achilles. I den græske mytologi, Achilles var en græsk helten i den trojanske krig og den centrale karakter og største kriger af Homers Iliaden.
Achilles var siges at være en halvgud, hans mor var nymfen Thetis, og hans far Peleus, var kongen af ​​Myrmidons. Fortræffeligt egnede til præsentation i kontorerne hos en jurist eller  til at dekorere ethvert hjem. (bedst på pejsen i stuen). Du behøver ikke nogen fancy tricks til at dekorere på en pejs. Alt du behøver er et par enestående figurer til at hjælpe dig med at arrangere pejs i din stue.
Veronese er brandet godt kender hele verden. Produkter med Veronese signatur er af høj kvalitet dekorative elementer, figurer, skulpturer og statuetter. De har en enorm kreativt team, der har bidraget til over 1000 forskellige designs lige fra vilde dyr til at danse til mytologi og klassikerne.
Vores produkter er eksklusivt hos Maxgaver, hvilket giver os mulighed for at præsentere unikke prydgenstande utilgængelige steder.
Vores passionerede kunder er ivrige efter at omgive sig med unikke og ekstraordinære genstande. I dag har vi smuk skulptur af en græsk kriger i rustning med spyd og skjold, one-of- a-kind kunstgenstande, der vi har opdaget lige for dig!   En smuk Veronese figur. Et fremragende indtil mindste detalje og ekstremt præcis håndværk. En usædvanlig samlerobjekt, perfekt til en utraditionel gave for elskere af historien.

Denne statuette af kriger Achilles er støbt i polyresin, som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandet med pulveriserede sten additiver, der giver det vægt. Det hele figur er dækket med en høj kvalitet et lag af bronze. Unicorn Studio bruger polysten, fordi den har en utrolig evne til at fange de mest detaljerede detaljer, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter. Polystone er meget holdbare og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer.

Passer sammen med Hector af Troja - smuk figur af Veronese eller separat.
Materiale: Figur er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

 Dimensioner:
      Højde: 31,00 cm,       Bredde: 29,00 cm,       Dybde:  11,00 cm,       Vægt:   1,31 kg,

Den fantastiske Veronese kollektion er en vidunderlig gaver mine.

 
♥ Hvis du kan lide vores gode gaver til bedsteforældre, bestil smuk statuette af kriger Achilles i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥ Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige, perfekt miniature figurer for gode gaver til bedsteforældre, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij