SKULPTUR TIL STUEN | Figurer af Veronese.

Varenummer: 76232
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
699,00 DKK
SKULPTUR TIL STUEN | Figurer af Veronese. Hector af Troja. Hector var prinsen af ​​Troja, søn af kong Priamos og Hekabe og arving til den trojanske trone. Han er kendt som en af ​​de største krigere i hele antikken, den første i Troja, og lederen af ​​byens forsvar under en af ​​de mest episke krige nogensinde udkæmpet. Fortræffeligt egnede til præsentation i kontorerne hos en jurist eller  til at dekorere ethvert hjem. (bedst på pejsen i stuen). Du behøver ikke nogen fancy tricks til at dekorere på en pejs. Alt du behøver er et par enestående figurer til at hjælpe dig med at arrangere pejs i din stue. Veronese er brandet godt kender hele verden. Produkter med Veronese signatur er af høj kvalitet dekorative elementer, figurer, skulpturer og statuetter. De har en enorm kreativt team, der har bidraget til over 1000 forskellige designs lige fra vilde dyr til at danse til mytologi og klassikerne.
Hector figur er kompatibel med imponerende statue af kriger Achilles eller du kan købe det separat.
Materiale: en blanding af keramik og alabast med belagt bronze af høj kvalitet. Filt på bunden for at beskytte overflader. Godt beskyttet i polystyren kabinet, og en robust kasse.

Dimensioner:

Vægt:  1035 g,    Højde: 32,00 cm,   Bredde: 18,00 cm,   Dybde:  10,50 cm

 
♥ Hvis du kan lide vores skulptur til stuen, bestil smuk en græsk kriger figur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥ Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk, eksklusiv og billig skulptur til stuen, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
Gennem hele sit liv var han beundret af ven og fjende ens for sit mod, hans styrke, hans adel og hans hengivenhed ikke kun til sit folk, men til hans familie, hans venner og hans guder.
Hector er en af ​​dem, der aftvinger respekt, ikke kun fra sit eget folk, men fra dem, han kæmper imod. Han var en af ​​de stærkeste, modigste og mest noble menneske i historien. Er en formidabel kriger og dræber mange grækere i den trojanske krig, heriblandt Achilleus' bedste ven, Patroklos. Af denne grund, han døde i hånden på Achilles.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij