GAVER TIL KÆRESTEN | Lighter med proptrækker

Varenummer: 107-1-03
Tilgængelighed: PÅ LAGER
149,00 DKK
GAVER TIL KÆRESTEN | Super sort lighter med stål oplukker og vin proptrækker. Den perfekte gave til kæreste, som fortjener en god og unik gift! En original Honest  gas lighter. Ideel gave til den særlige lejlighed. En original æske sammen med lighter. En god gave til dig selv! Det er meget stilfuldt og cool. Cigarettænderen kører på gas og kan genopfyldes. Kompakt og unikt design, genopfyldelig lighter er praktisk for rygeren. Du kan også være interesseret af billige cigaretetuier og lightere med Swarvski krystaller, eller lommelygter. For børn har vi en stor samling af Cobi mursten, som du sammen med dit barn kan sætte et militært køretøj, en kampvogn eller et fly.
♥ Hvis synes du det kunne være en små gaver til kæresten, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en super lighter i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥ Køb denne fantastisk, elegant gas lightere til en god pris,  er funktionel og let at bruge. Det er uden tvivl - Nettets bedste priser! Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl: Behandle din gas lighter ordentligt.
I et sæt af to lightere kan du købe billigere. Kun 209 kroner for to billige lightere med elegant og moderne udseende.! Når du køber to billige lightere, du kan spare op 89 kroner. Her finder du vores super rabat!!!. Unik designet cigaret lightere, 100% helt ny og høj kvalitet. Det er en fantastisk mulighed for at vise din personlige stil med dette. Disse cigaret lightere kommer med delikat udseende og praktisk funktion, er let, lille og let at tage. Anvendelsen af materialer af høj kvalitet gør sikkert og nemt at bruge. Det vil være den bedste håndholdte enhed til lette cigaretter.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige små gaver til kæresten, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij