GODE JULEGAVER TIL HAM. Billig og smuk gasligther i sort til mænd

Varenummer: 372-2-03
Tilgængelighed: PÅ LAGER
159,00 DKK

Billig og smuk gasligther i sort til mænd

  Mangler du en julegave til ham? Årets måske mest populære lightere hos os er fra Honest, der er kendetegnet ved et klassisk design og rene linjer. Her finder du alle de bedste julegaveideer til mænd, som han helt sikkert bliver glad for. Kompakt og praktisk Honest gaslighter. Funktionel og let at bruge. Original æske sammen med lighter. Lighteren har et lille vindue i siden, der viser hvor meget gas der er på lighteren. Høj kvalitet, afbalanceret design og fremragende pris. Dette lighter ikke lade dig ned. Denne genopfyldning gas lighter alle dine rygning venner vil beundre. Dette lighter er forbløffende. Kompakt og praktisk. Let at bruge og holdbare. En sikker vinder! Lad gaslighter fra Maxgaver.dk tryllebinde dig med sin moderne udseende. Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl: Behandle din gas lighter ordentligt.

   Hvis synes du det kunne være gode julegaver til ham der har alt, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil meget interesant og original metalliske grafit farvet lighter. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Hvis du vil høre: Mange Tak, overrask en ven eller en kollega, mor, søster, kone eller elskede med et super lighter og bestil den perfekte og billige gave. Hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne. Du kan bestille denne lighter som en god gave til allerede i dag, fordi far er den bedste i verden og fortjener din anerkendelse. Vi har mange gode andre ideer til ham, for eksempel vidunderlige og unikke figurer af middelalderlige riddere til gode og laveste priser.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige gode julegaver til ham, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij