HERRE HJEMMESKO BILLIG. Varme og bløde sort uld sutsko til mænd

Varenummer: 1-101sort
VÆLG STØRRELSE:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
Tilgængelighed: PÅ LAGER
189,00 DKK

Mænds uld hjemmesko

  Måske en nyttig og personlig gave skal være et par nye fede uld hjemmesko? Især mænd er vilde med det praktiske og gode fodtøj, og alle har brug for sutsko.
Stort set alle mænd bruger sutsko herre, så det vil være en dejlig praktisk gave som manden kan bruge i hverdagen. Det er samtidig en god personlig ting, for hvis du er afslappet og tilpas i dit tøj, bliver du automatisk lidt mere glad, og en flot hjemmesko giver et helt andet udtryk. Sort, varm og behagelig hjemmesko til anklen. De er lavet af naturlig merinould på indersiden og udenfor og har ruskindsåler i mørkebrun farve.

   Når det kommer til kvalitet og pris i denne vifte af uldtøfler, er vi altid meget konkurrencedygtige sammenlignet med andre butikker i Danmark. Med en så lav pris kan du udskifte tøfler til nye før hver vinter uden at skulle vaske. Denne type hjemmesko fungerer godt, når du skal sidde foran en computer eller et tv i længere tid, især om efteråret og vinteren.

   Hvis du er på udkig efter den perfekte gaveide, har vi gjort det nemt for dig, da vi har samlet gaveideer til hende, gaveideer til ham, populære gaveideer og mange flere i lave priser. Produkter fra vores tilbud er temmelig usædvanlige på Danske butikker marked, så du altid kan finde unik gave inspiration.
   Hjemmesko har altid været  gave til manden eller drengen ved særlige anledninger som konfirmation, jul, student eller runde fødselsdage, så er det måske en gave til ham der bliver 60 år, 20 år eller måske 40 år? Indrømmet, det er ikke verdens mest spændende gave at give eller modtage. Hjemmesko er dog uundværlige i hverdagen og derved super praktisk. Og netop det, gør det til en ret personlig gaveide.
   Hvis du ikke ved hvordan man vælger den rigtige størrelse på tøfler og hvordan man kan tage en fodmåling, kan man se på den side, hvor vi forklarer det i en
kort vejledning.

herre sutsko uld

 

hjemmesko herre uld

 

gaver til bedstefar

   Du behøver ikke at sammenligne priser for at vide, at sådanne tøfler, til 189 DKK pr. par, er en enestående mulighed. Bestil dine nye sutsko i 100% ren, naturlig uld, der vil give dig ekstraordinær komfort, afslapning og varme fødder.

   I vores online shop har vi uld, læder og filt hjemmesko til herre, der sikre fuldkommen afslappelse efter en lang dag. Køb dem online til dig selv eller til en, du holder af. Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til små gaver til bedstefar og ekspres levering.
   Billig gave til hende er ikke kun uld hjemmesko herre. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere, køb en billige sutsko til mænd, der er perfekte som en gave til far, gave til bror eller gaver til bedsteforældre.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Herre hjemmesko kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige hjemmesko, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij