HJEMMESKO DAME. Største udvalg af varme uld tøfler til kvinder

Varenummer: BK-4061 A
VÆLG STR.:
  • 36-37
  • 38-39
  • 40-41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
159,00 DKK

varme tøfler til kvinder

   Det sker ofte, at vi leder efter den perfekte gave til de personer, vi holder af. Det er dejligt at modtage gaver, fordi modtage gaver kan gøre os glade. Men at give gode gaver kan være endnu mere vidunderligt. Der er ingen større tilfredshed end se smilet på læberne på dem vi holder af, når de åbner gaven.
Skal du bruge en gave til mors dag, en 18-års fødselsdag eller julegave til kæresten?
Vores tilbud er billige uld hjemmesko dame. Naturen har altid haft stor indflydelse på filosofien om at producere vores hjemmesko. Vi præsenterer de højeste kvalite kvinders uldtøfler i et følsomt nordisk mønster dekoreret med et snebold mønster i naturlig beige-brun. Toppen og indersiden af ​​tøflerne var lavet af varm uld. Perfekt til køligere dage og ideelt egnet til en gave til folk, der lider af kolde fødder. Når du i de kolde eftermiddage og aftener sidder du foran TV'et, læser en bog eller en avis, vil disse hjemmesko give dig varme fødder og salig komfort. Hver mor eller bedstemor ville være meget tilfreds med en sådan gave.

   Besøg vores butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til futter dame og hurtig levering.
   Gave til hende er ikke kun varme sutsko. Find pynteting fra vores tilbud, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smukke figurer til hjemmet.

gave til hende

hjemmesko lammeuld

uld hjemmesko dame

   En ekstremt lav pris kan også give dig tilfredshed med købet af disse varme uldhjemmesko. Praktisk før hver vinter, du kan gøre dig selv en gave af et nyt par hjemmesko. Hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse du skal vælge, tjek vores korte vejledning.

alternative gaver, julegaver og fødselsdagsgaver eller kærlighedsgaver

   Du skal se på andre produktkategorier, der også opfylder kriterierne for gaver til mor, gaver til far eller gaver til børn. Vi kan tilbyde gode varme tøfler dame, hjemmesko herre og uld sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som fødselsdagsgaver, julegaver og endda som gaver til hele familien.
   Du kan købe uld eller filt hjemmesko eller læder slippers til herrer og slippers til damer som en perfekt gave til mor, til far, gave til bedstemor eller bedstefar gave, samt en billig og praktisk gave til en bror, søster eller ven.
   I en anden kategori finder du et meget stort udvalg af gode gas lightere og cigaretetuier. Naturligvis kan disse kun være gaver til voksne. Ikke desto mindre vil deres høje kvalitet og mangfoldige design og frem for alt gunstige priser helt sikkert imødekomme de krævende menneskers forventninger. Vi tilbyder gas lightere og elektriske USB lightere, stormlightere med stærk fire flammer til cigaretter, cigarer og pibelightere. Etuier er opdelt i cigaretetuier læder og cigaretetuier metal til alle længder af cigaretter fra 10 til 28 stk. I denne kategori finder du fremragende forslag til en gave til chefen, en gave til kollega og gave til ven.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Uldfutter dame til julegaver kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive tøfler til kvinder, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij