HJEMMESTØVLER BILLIG. Varme uld/filt hjemmesko til kvinder, kun 219 kr

Varenummer: XR567-D
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
229,00 DKK

Varme hjemmestøvler til kvinder

   Hvad tror du, kan du have hjemmesko, der giver dig komfort og altid varme fødder? I vores sutsko vil dine fødder ikke svede og de vil blive opvarmet så meget, at nogle gange vil du tage dem af. Lavet af høj kvalitet fåreuld og filt i mørk grå. Super blødt og behagelige originale filthjemmesko dame med indvendig  foret med hvid uld. Denne kombination af filt og fåreuld sikrer maksimal varme komfort. Ydersålen er lavet af letvægts, skridsikker plast sål (PVC). Filt hjemmesko til unge og ældre lavet af filt og uld er et perfekt valg til kolde vinterdage.

   Hvis du ikke kan beslutte at købe denne hjemmesko, kan du vælge en anden og også købe seje dekorative dyr og fugle figurer, der ikke kun er meget originale, men også elegante og som er lidt anderledes end en standard og gemen gave. Vi mener er nogle af de bedste og glædelige for modtageren gaveideer for enhver smag, der giver en fantastisk oplevelse og stilfuldt design.
Teenagere og kvinder i alle aldre skal bruge en hjemmesko, og hvorfor ikke bruge en af lækre hjemmesko som gaven til hende? En flot hjemmesko pifter den gode stil op.  Og stort set alle har brug for et sutsko, så hvorfor ikke give et hjemmesko i den elegante og eksklusive stil? Vores uld og filt hjemmestøvler dame er en unik og populær oplevelsesgave. Gå på opdagelse på vores hjemmesiden og husk, at vi har altid laveste pris og hurtig fragt.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til små gaven til bedstefar og ekspreslevering.
   Bedste gaver til hende er ikke kun filtede sutsko. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige uld sutsko til kvinder, der er perfekte som en gave til farmor, gave til mormor eller gaver til svigermor.

gaver til par


filt hjemmesko med gummisål

filt hjemmesko dame

   Du vil helt sikkert ikke blive skuffet ved at købe denne model hjemmesko til vinteraftener foran tv eller ved computer. Bestil hjemmestøvler i dag og husk at vælge størrelse. Det anbefales at købe disse hjemmesko i den sædvanlige størrelse. Varm og komfortable uld hjemmesko er til dine fødder en reel følelse af afslapning. Vores sutsko af fåruld er helt sikre og har uvurderlige sundhedsegenskaber, som giver fødderne mulighed for at slappe af og perfekt hvile efter en hård dag. Her vil du finde lignende filtstøvler  til mænd

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Varme hjemmestøvler kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige hjemmestøvler, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij