JULEGAVE TIL HENDE. Rød damelighter med guld accenter. Bedste pris

Varenummer: 412-1-03
Tilgængelighed: PÅ LAGER
169,00 DKK

Rød damelighter med guld accenter

Flot rød lighter med Swarovski krystaller i gaveæske. Det er en glimrende forslag en lille gave til den studerende. Denne lille gestus kan bringe så meget god energi og forandre livet for længe. Absolut laveste pris! En fantastisk gave! - Rød jet lighter .  Er du på udkig efter den absolut laveste pris til unik lighter?  Tjek vores forslag. Absolut laveste pris til unik lighter. Det behøver ikke være noget som alle andre køber.

Funktioner:
* Elegant
* Pakket i gaveæske, bedst som gaver
* Slim design, nem at bære
* Lavet af høj kvalitet metal
* Nem at genopfylde med almindelig butan brændstof
* Høj kvalitet, meget attraktiv lighter
* Justerbar flamme.

Vedligeholdelse:
1. Hold det væk fra børn
2. Der er brændbar gas med højt tryk inde lighteren. Du må ikke slå det eller holde det i  brand. Hold det væk fra sted over 55 grader Celsius.
3. Må ikke gøre det gnider andet ellers overfladebehandling vil blive beskadiget. Smid ikke lighteren , ellers den indre struktur og funktion kan blive beskadiget.
4. Lighteren er ikke vandtæt. Hold den væk fra vand , sur, alkali og våde omgivelser.

En lighter er et uundværligt redskab til enhver person, der ryger. Takket være en lighter hver ryger kan ryge en cigar, cigaret eler hjemmerul og pibe. Opfindelsen af lighteren gjorde det lige så nemt som at sætte ild til lys. Lightere er forskellige i den opnåede type flamme, vi skelner mellem gløde-lightere, benzin lightere, flamme ligtere og pibelightere. Vi har svaret på dine bønner. Vælg og bestil julegaven til hende i dag. Hvis du er i besiddelse af en samling ineffektive lightere her kan du finde nogle gode råd om, hvordan du kan gendanne dem til bruge og hvordan man plejer de nye lightere til at fungere ordentligt og i lang tid.

   Hvis du ikke kan beslutte at købe denne lighter, kan du vælge en anden og også købe seje uld hjemmesko herre og dame, der er ikke bare økologiske, men også åndbare, komfortable og elegante. Du kan bruge billige hjemmesko som en unik gaveæske til en lighter. Forestil dig, hvor overrasket er en person, der modtager en gave i en anden julegave eller fødselsdagsgave.
   En anden mulighed er at købe i sættet med lighter en flot metal og
læder cigaretetui, som også kan bruges som visitkortindehaver, tegnebog eller kreditkortsholder.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Lightere kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige julegaven til hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij