JULEGAVER ONLINE | Hoved af en enhjørning.

Varenummer: 76844
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
399,00 DKK
JULEGAVER ONLINE | Hoved af en enhjørning på en piedestal. Mekaniske og mytiske verdener sammenflettes at danne denne fantasifulde Steampunk enhjørning buste. En legendarisk tilføjelse til enhver steampunk kunstsamling, buste af den mytiske enhjørning opfylder den industrielle alder i en fantastical blanding af væsen og maskine. Denne statuette er faglig fra koldstøbt bronze, denne mytologiske hest er blevet malet i nuancer af kobber, bronze og guld. Denne steampunk figur på sokkel indeholder en række rør, tandhjul og tilstande. Det ligger oven på en sokkel stil base dekoreret med metalliske hestesko og mekaniske detaljer. Denne Steampunk figur er stor som en gave til enhjørning entusiaster, og gør en fantastisk forret stykke for enhver steampunk kunstsamling sikker på at blive beundret!
Materiale: støbekoldt (en type af ler, støbning) dække af bronze pulver, hånd maleri. 
Dimensioner:       Højde: 22,00 cm,           Bredde: 9,50 cm,            Dybde:  10,00 cm,          Vægt: 0,8 kg
Denne skulptur er et fint udformet, meget detaljeret kunstværk til julegaver online. Du vil være meget tilfreds med kvaliteten af denne fantastiske fantasy skulptur. Denne fantastiske statue kombinerer unicorns magi med Steampunk-genrenes teknologi! En unik tilføjelse til enhver stue eller kontor!
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!! Steampunk figur
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusiv og billig Steampunk figur til julegaver online, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
Studio Collection, af Veronese Designes er premium mærket af de fineste håndværk. Figuriner inspireret og skabt af verdens største skatte.
Denne serie af Veronese statue til julegaver online er åndedrag i detaljer. Alle brikkerne er fremstillet af en komposit af reel bronze metal og og koldstøbt harpiks, og som det kan ses resultaterne er ganske forbløffende. En fantastisk ide til gave for ham og hende.
  Kaldstøbt harpiks er en betegnelse, der almindeligvis anvendes til skulptur, og betyder, at materialet er støbt uden behov for ekstrem varme i et støberi.
Det er generelt en glasfiber eller bindingsharpiks, og mange forskellige additivpulvere kan anvendes (sten, metal, glas osv.) for at give det forskellige egenskaber. I tilfælde af koldstøbt bronze bliver der normalt tilsat et egentligt bronzepulver til overfladen af materialet, mens midten er simpelthen harpiks eller harpiks med tilsat fyldstof. Dette giver produktet vægt, udseende og følelse af bronze, men til en brøkdel af prisen på en støberbronse. De fleste af de største figurer på markedet i dag i butikkerne er lavet af koldstøbt harpiks.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij