KRAFTIGE CYKELLYGTER | Lyseffekten op til 500 lm.

Varenummer: BPM-600L
Tilgængelighed: PÅ LAGER
799,00 DKK
KRAFTIGE CYKELLYGTER | Genopladelige front cykellygte Tripper med lyseffekten med op til 500 lm. Genoplades via USB-kabel (mikro-USB-indgang i lampen). Hertil kommer, at lampen har en effekt bank funktion - evnen til at genoplade eksterne enheder via USB-kablet (USB 5V 1A output). Den er udstyret med et batteri-indikator. Vandtæt (IPX4), kan arbejde op til 120 timer.
Fordelen ved Tripper er den karakteristiske form af lysstrålen - lyser det ikke kun vejen, men også det område foran hjulet. Denne lampe sikrer dig stor synlighed, men ikke blændende folk kommer eller modkørende. Desuden Tripper giver udsyn til siderne. BPM-600L Tripper er et skridt i den gode side af at civilisere vore cykelstier og gader. Lysfordelingen er mest tilfredsstillende for bykørsel. Selv i 4h indstilling giver dig omkring 200 lumens af lys nøjagtigt på vej. Så du kan bruge det, ikke kun i tide til at vende hjem, men i den lange nat ture. Det kræver ikke daglig opladning. Desuden er det nok den bedste indikator for mængden af lys / pris med integreret genopladeligt batteri.
* Opladningstid: 6 timer
* Operation tid: op til 120 timer (blinkende tilstand)
* Drift tid lav lysstyrke: 8 t
* Drift tid medium lysstyrke: 4 timer
* Drift tid høj lysstyrke: 2 timer
* Materiale: plastik
* Lyseffekt: 500 lm
* Operation modes: 4: høj, mellem, lav, blinkende
* Vægt: 135 g
* Vandtæt: IPX4
* Mål: 118 x 43 x 44 mm
* Strømforsyning: USB; 2500 mAh Li-ion
* Lyskilde: Cree XM-L LED
Hvis du kan lide vores gaver, bestil kraftige cykellygter i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfre16dsstillende end du tror ♥Denne kraftige cykellygte, som du kan købe til kun kr. 799,00 er leveres direkte til din adresse – fragtfrit.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende og billige kraftige cykellygter, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR. LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE.

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij