LÆDER SUTSKO. Billige, gennembrudt hjemmesko til kvinder

Varenummer: XA36
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
129,00 DKK

Billige, gennembrudt hjemmesko til kvinder.

Læder hjemmesko i en lysebrun farve med åben tå til perfekte forslag til dig selv, din mor,søster eller veninde. Hele fod er i kontakt med den naturlige læder. Det øverste lag er fremstillet af naturlig skind. De har en kuperet pude, hvilket øger komforten og gør hjemmesko godt sat ind i foden.

   Uanset hvilken stil af tøfler du leder efter, er du forpligtet til at finde kvindernes læder sutsko, der passer til dig i vores kollektion. Alle vores hjemmesko er lavet af eksperter til tøflerne, der har arbejdet kontinuerligt for at perfektere deres håndværk. Vores damer læder tøfler er lavet i forskellige designs for at sikre, at du finder den farve og stil, som dit ønske. Disse lette og komfortable endeløse lædertøfler er dine fødders perfekte følgesvend omkring huset. Jeg ved ikke om dig, men når jeg kommer hjem efter en travl dag, er det første, jeg vil gøre, at komme ud af mine sko og glide mine fødder ind i mit hjem læder hjemmesko.
   Hvis du ikke ved hvordan man vælger den rigtige størrelse på tøfler og hvordan man kan tage en fodmåling, kan man se på den side, hvor vi forklarer det i en kort vejledning.

   Hvis du ikke ved hvordan man kan købe en god gave billig, skal du bruge vores tilbud og vælge disse læder sutsko til kvinder. Det vil være en gave, der vil helt sikkert blive husket i lang tid og kan være en perfekte, personlige fødselsdagsgave til din mor, søster eller din kone. Disse tøfler kan også overgå til slidstærke sko, der hjælper med at beskytte fødderne, når der er behov for at løbe udenfor for et hurtigt æren. Vælg et par læder hjemmesko, der nemt kan overgå fra indendørs til udendørs sutsko uden at gå på kompromis med det overordnede udseende.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Dame slippers med åben tå kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive, billige gennembrudt hjemmesko til kvinder, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij