LIGHTERE INTERNETBUTIK | Til mænd og kvinder.

Varenummer: 217-6-02
Tilgængelighed: PÅ LAGER
149,00 DKK
LIGHTERE INTERNETBUTIK | Til mænd og kvinder. Elegant Lighter med super kvalitet og finish, men på en langt mere rimelig pris. Stil og smart look. Den Honest damer lighter er en klassisk slank lighter. Tændingen er ubesværet og kræver ingen fyrstenene , batterier eller vedligeholdelse andet end at udfylde med gas. Den indbyggede automatiske støvhætte også hjælper med at beskytte de vitale tænding elementer i lighteren fra vragrester , som vi alle kender ophobes i bunden af hver damer håndtaske. Man kan næsten garantere, at ingen andre vil tænde deres cigaret i en mere elegant måde. Det har den solide følelse af kvalitet endnu er stadig bemærkelsesværdigt slank og elegant. Det har en form, som hvilket gør det mere behageligt i hånden. Slank lighter med en moderne vindtæt turbo flamme og elektronisk tænding. Ingen flint eller batterier til at holde dig op, bare fylde med gas og din klar til om aftenen . Formen er også meget behageligt i hånden og let at antænde , som er fantastisk til de kolde aftener i øl haven, når fingrene er ikke så subtile som de var i ilden foran.
 ♥ Hvis synes du det kunne være gode ideer til gaver i vores lightere internetbutik, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil vindtæt lighter i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥ Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl: Behandle din gas lighter ordentligt.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk, eksklusiv og billig gave til hende med lightere internetbutik, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij