LIGHTERGAS | Elegant lighter til kvinder og mænd.

Varenummer: 016-6-03
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
119,00 DKK
LIGHTERGAS | Elegant lighter til kvinder og for mænd. Funktionel og let at bruge. Det er en dejlig, godt bygget og elegant lighter og har en stærk, rød flamme.Hvis du ønsker at købe en robust, lille og fin lighter er dette et godt valg. Folk spørge hvor du har købt det, og nogle mennesker vil endda forsøge at købe det fra dig. En rigtig lighter til ham og hende. I tidløst og unik design og den unikke kvalitet! Den kvalitet og finish er at den standard, som vi normalt ville forvente at se på en Ronson eller Colibri men på en langt mere rimelig pris. Elegant lightere af Maxgaver for den kræsne ryger, der værdsætter kvalitet, stil og smart look.
Vær opmærksom på den meget attraktive pris. Kun 119 kroner til denne lightergas er en unik mulighed. Stormlighter er ekstremt billig o perfekt til en attraktiv gave til en aktiv ryger. Beslut dig selv, hvilken farve passer til dine præferencer. Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl: Behandle din gas lighter ordentligt.* Elegant
* Pakket i gaveæske, bedst som gaver
* Slim design, nem at bære
* Lavet af høj kvalitet metal
* Nem at genopfylde med almindelig butan brændstof
* Høj kvalitet, meget attraktiv lighter
* Justerbar flamme.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Gaslighter kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk, eksklusiv og billig lightergas, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij