MORFAR SUTSKO. Billige, grå, over ankelen uld hjemmesko mænd. 179 kr

Varenummer: 1-101-M
VÆLG STØRRELSE:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
Tilgængelighed: PÅ LAGER
179,00 DKK

Billige, grå, over ankelen uld hjemmesko mænd

   Usædvanlig sutsko til mænd, dem der elsker pris på varme, komfort og sund afspænding. Vores uld, hvorfra vi gøre produkter er 100% EKO! Vi garanterer, at vores uld er 100% naturlige ( uden nogen tilblandinger akryl og andre kunstige tilsætningsstoffer ). Uld er også vaskes i særligt udvalgte øko væsker og rengøringsmidler, takket være som den er fri for skadelige stoffer i koncentrationer, der har en negativ indvirkning på menneskers sundhed. Blandt andet: chlorphenoler, formaldehyd, allergifremkaldende farvestoffer, forbudte azofarvestoffer og ekstraherbare tungmetaller, hvilke stoffer er indeholdt i konventionelle vaskemidler til uld vask og de forbliver om ulden efter vask. Uld bestået også tests på OEKO TEX certifikat (verdens førende sikkerhed mark tekstiler). Vi er stolte af, at vores uld opfylder de strenge krav i dette certifikat.

   Ulden er også karakteriseret ved fugtoptagelses egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Uldehjemmesko akkumulerer ikke støv. Hertil kommer, at uldehjemmesko er behagelie og bløde ved berøring. Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne. Øvredel og sålen er lavet af ruskind, inderste del og hælen på tøflerne lavet af fåreuld. Sålen er sammensat af to lag, dvs. uldskind, skum og et lag af skind. Hælen sammensat af ​​et dobbelt lag af uldskind giver ekstra komfort.  Disse hjemmesko fungerer godt om efteråret og vinteren. Derfor kan du vælge dem, når du vil give nogen fede julegaver.

gaven til bedstefar

tøfler herre

uld hjemmesko herre

   Bestil varme hjemmesko til mænd, som morfar sutsko i dag og husk at vælge størrelse . Uld hjemmesko mænd holde fødderne i de mest komfortable temperaturforhold - både i varmt og koldt vejr. Naturlig 100% uld perfekt absorberer og fordamper fugt, mens de resterende meget tør. Alle uld er dækket med lanolin udefra, der har anti - allergiske og anti- inflammatoriske egenskaber. Denne fleece er klippet fra levende får , så uld er bogstaveligt " mættet " med healende energi fra solen. Læger bekræfter en uvurderlig indflydelse på sundheden af sådanne sko. Foden er ikke deforme, er sko vejret. Her vil du finde lignende varme tøfler til damer.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til små gaven til bedstefar og ekspres levering.
   Billig gave til hende er ikke kun uld hjemmesko herre. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere, køb en billige sutsko til mænd, der er perfekte som en gave til far, gave til bror eller gaver til bedsteforældre.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende og billige tøfler herre, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij