Nøglering med julemanden. Holdbart små sød julemand nøglering

Varenummer: BRL64
Tilgængelighed: PÅ LAGER
79,00 DKK

Jule nøglering lavet i stil med en boho

Nøglering med julemanden   Vedhænget er dekoreret med et sjovt stort vedhæng i silikoneharpiks i form af en julemand. En rund solid ring af rustfrit stål med en diameter på ca 3 cm bruges til at fastgøre nøglerne. Alle metalelementer, der bruges til at fremstille vedhænget, er anti-allergisk rustfrit / kirurgisk stål. Længden af ​​hele nøgleringen er ca 9 cm.

   Du kan klipse den fast til din taske, pung, rygsæk eller i bilen som pynt. Det er også den perfekte gave til jul, fødselsdage, valentinsdag, mors dag, eksamen og meget mere. Denne unikke nøglering er et unikt tilbehør, der organiserer dine nøgler godt og er helt sikkert den perfekte julegave. Julemand venter utålmodigt på en ny ejer.

Farve: rød og hvid
Materiale: silikone-harpiks
Julemandens størrelse: cirka 3 x 5 cm

Godt lavet af højkvalitetsmateriale, holdbart til langvarig brug.

Organiserer nøgler godt, en smuk nøglering til taske, pung, rygsæk, bil mv.

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du se vores kæmpe udvalg med andre meget flotte juletræ dekorationer og gaver.  Vi har også mange andre smukke og billige produkter til at dekorere dit hjem. Du kan købe f.eks. en af ​​de mange smukke Veronesiske figurer til at dekorere en hylde eller væg i stuen eller smukke polske julekugler i glas til julepynt. I vores tilbud finder du også et meget stort udvalg af hjemmesko til kvinder, mænd og børn.

glasfigur af imponerende julemand

glasfigur af julemand

filtede grå-marineblå slippers mænd

filtede grå-marineblå slippers mænd

Hjemmesko dame som nattehimlen

Hjemmesko dame som nattehimlen

røde og hvide julekugler

røde og hvide julekugler

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Julemand nøglering kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende og billig nøglering med julemand, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij