Plast julekugler i rødvin farve med gyldent mønster, 6 stk x 6 cm

Varenummer: S732-01
Tilgængelighed: PÅ LAGER
49,00 DKK

Julekugler plast i rødvin farve med gyldent mønster

Ø 6 cm - pris for 6 stk. i en æske (6,50 kr. pr. stk)

Utvivlsomt er plastkugler et meget godt valg for alle de kunder, der ønsker komfort og bekvemmelighed i deres fire vægge. Først og fremmest er det et meget godt valg for alle, der har små børn. Som du ved, elsker de små alt, hvad der hænger på juletræet. Standard julekugler ville helt sikkert bryde under indflydelse af et fald. Plastik er et køb i mange år. Når de pakkes eller pakkes ud, behøver du heller ikke bekymre dig om dem, fordi der ikke sker noget for dem. Du behøver ikke at beskytte dem og bruge beskyttelse af frygt for skader. Ét køb og tilfredshed i årevis - garanteret!

Vores julekugler fås i mange forskellige varianter at vælge imellem. Du kan vælge mat såvel som skinnende, mellem lille og stor. Klassisk runde i form af blomster, snemænd og andre dekorationer. Et stort tilbud, der er fuldt tilpasset alle kunders behov. Så hvis et smukt juletræ, skal det ledsages af sådanne julekugler. De er pålidelige i enhver form og perfekte i enhver udgave. Derfor inviterer vi dig hjerteligt til at shoppe i håb om, at vores butik imødekommer dine behov, forventninger og krav 100%.

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du finde andre dekorationer til dit juletræ og et stativer til glas julekugler samt billige produkter, der er perfekte som en dejlig julegave under juletræet. Vi har et meget stort udvalg af varme uld- og filt hjemmesko samt unikke bronze Veronese-figurer. I tilbuddet finder du også smukke gaslightere og cigaretæsker i mange designs og farver. En meget spændende kategori er smukke kunstige blomster i enkeltkviste og i buketter, der ser levende ud.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Juletræskugler i rødvin farve mat kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre spektakulær, eksklusive og billige julekugler plastik, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij