POLYSTONE FIGURER. Mystisk figur med gotisk kalender fra Veronese

Varenummer: 73758
Tilgængelighed: PÅ LAGER
349,00 DKK

Mystisk figur med gotisk kalender fra Veronese

   Her finder du opskrifter på god gaver - alt hvad hjertet måtte begærer. Bl.a. gotisk kalender. Smuk og sensuelle kalender med skikkelse af en kvinde. Gode gaveideer til din partner.
Det er ikke kun en smuk statue af gotisk kunst, med fantastiske detaljer, men også en god kalender! De fleste af de kalendere, vi bruger hvert år, smides væk eller bortskaffes ved årets udgang, fordi årene går forbi. Men fordi kalenderfigur ikke angiver et år, vil det være nyttigt som en kalender for hvert efterfølgende år. Du behøver ikke at vide året, så det betyder ikke noget, at det ikke definerer året. Alt du skal gøre er at have en måned og en dag, og det er det bedste. Alt du skal gøre er at slå blokken til at vise den korrekte dato. Det gør det nemt og bekvemt. Denne sexede, gotiske figur med en kalender kan sidde på skrivebordet på din computer. Hun er helt smuk, og du vil helt sikkert elske hende.

Dimensioner:                     Vægt:  ca 700 g,                            Højde: 15,00 cm,                         Bredde: 16,00 cm,                               Dybde:  4,00 cm
   Spørg ikke hvad kan man give sin kæreste i gave?, bare købe smuk polystone figurer nu. Typisk hvis man har man penge nok, så er det altid nemt at købe gaver til ham eller hende. Men hvad gør man når har et begrænset budget? Lige når du besøge vores online butik tjek vores forslag gaveideer til ham og hende. Selv i sidst på måneden du kan købe en stor gave for ikke en masse penge. Være sikker på, at shopping i vores butik det er afslapning, velvære og gode erfaringer.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive, billige polystone figurer, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij