PYNT TIL HJEMMET. Kvinde som vinden. Smuk polystone dekorativ figur

Varenummer: 74228
Tilgængelighed: PÅ LAGER
299,00 DKK

Kvinde som vinden

Polystone dekorativ figur

   Charmerende figur. Flot og unik gave. Dekoration der giver ro og harmoni i dine omgivelser. Malet let i farverne på himlen i skumringen, denne statue af en gudinde Wind er et smukt stykke af billedsprog.
Klædt i løs, stejle rober som bølge over hendes forblæste formular, hun er en smidig skabning, med et ansigt på én gang markeret i sorg og i fred og indrammet i hendes lange, bølgende hår, der er fejet til side af den barske kærtegn af en storm vind , holdt ud af hendes ansigt med en opretstående arm. Med bøjede knæ, synes hun næsten sad på ånde vinden, med fødderne indhyllet i skyer, der er malet i de samme tusmørke farver håret. Hun virker faktisk en gudinde af solnedgangen og solopgangen.
Et væsen skabt af skyer og vind, og alle mysteriet og magi, som man kan finde i studiet af sådanne ting. Hun er det perfekte supplement til dit alter eller ellers en fantastisk ikon, der skal placeres, hvor nogensinde du måtte ønske det i dit hjem. Skabt ud fra Sheila Wolk fantasy malerier.

Materiale:
Kvinde figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver.
Er hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Højde: 21,5 cm,   Bredde: 13,5 cm,
Dybde: 7,5 cm,

   Hvis du kan lide vores pynt til hjemmet, bestil charmerende figur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Unik og meget charmerende dekoration stilfuldt interiør - stue eller soveværelse. Du kan placere den på kommode, skab eller hængende hylde.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Kvindefigur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig pynt til hjemmet, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk
Sheila Wolk startede som en art director for en lægemiddelvirksomhed reklamebureau og medicinsk illustrator, der hjalp hende perfektionere sine færdigheder i udarbejdelsen den menneskelige form. Hendes første pastel malerier var for genren af sports art. Faktisk Sheila blev så god til at fange den menneskelige form i bevægelse , at hun blev opkaldt Sport Årets Kunstner i 1987.
American Sport Art Museum and Archives gav denne lovende pris til hendes bløde kanter pastel malerier af de hårde action sport .
Hendes overgang ind i landet af fantasy skete langsomt , men når Sheila besluttet at ændre hendes fokus resultatet var sensationelle . Sheila Wolk blander teknikker til at skabe en omrøring glimt ind i den magiske verden, vi lever i - sin lore, dens myter og dens legender.
Faktisk er hendes kunst skabt i en mystisk verden, hvor logik , drømme og kunst mødes og blandes til at skabe en drømme kappe af fortryllende skønhed og sagnomspundne majestæt.
Hun sikringer traditionelle og ikke- konventionelle midler til at formidle visioner, drømme og realiteter i en verden mange ville ønske, de kunne se uden for hendes malerier .
Sheila kombinerer hendes kreative talent og fantasi til at præcist at fortolke og kunstnerisk kommunikere kunstfærdige forestillinger i en let at forstå og visuelt tiltalende måde.
Og mens hun kan tage indtil den mytiske verden af ​​havfruer og feer disse er ikke de sorgløse sirener eller karikaturer af populærkulturen.
Med Wolk er altid fremragende dygtighed skildrer den menneskelige form, havfruer og feer synes at være af kød og blod. Wolk bosat i New York, hvor hun fortsætter med at fange drama, intensitet, kraft og ynde, der omgiver det med hendes pasteller og litografier.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij