PYNTEFIGURER TIL HJEMMET. Samlerens, pansrede samurai på klippen

Varenummer: 72531AA
Tilgængelighed: PÅ LAGER
699,00 DKK

pansrede samurai på klippen

   Denne pansrede samurai bærer en kabuto udsmykket med rådyrhorn, der ligner dem, der bæres af japanske general Honda Tadakatsu. Dekorative figur af japanske Samurai med Antlered Kabuto gør en fantastisk tilføjelse til enhver asiatisk eller krigsindsamling. Denne samlerens figur, lavet af polystone den er håndmalet og præsenterer en meget realistisk japansk kriger. Han bærer sort læder med blå snøring på den røde shitagi. Sort sode og kote beskytter hans arme. Hans haidat er lavet af sort læder med blå plader og bæres over rød hakama.

   En hvid haori kantet i rødt hænger åben og viser den hvide joua-obi, hvor hans wakizashi er sikret. Han bærer også waraji på hans bare fødder. Han holder sin katana i sin højre hånd, og til venstre holder han saya'en. Den japanske Samurai med Antlered Kabuto står på klippefyldt område, fyldt med kasserede våben. Denne japanske krigerstatue er en perfekt gave til hver elsker af historie Asien.

Materiale: Samurai figur er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt:  770 g,   Højde: 25,00 cm,
Bredde: 14,50 cm,   Dybde:  10,00 cm

   Dette smukke objekt er ikke et legetøj, men et kunstværk for kenderen, er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. Forestille sig, hvordan dette smukke punkt vil dekorere dit interiør. Det vil se fantastisk ud på grund af det stilfulde design du kan give denne fantastiske vare som en gave til fans af Japan og dens farverige historie. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
Denne figur kan være et godt valg, når du har brug for en gave til din far eller bedstefar. Det passer perfekt til indretningen af ​​ethvert kontor eller stueværelse.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Samurai figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk, eksklusiv og billige skulptur af en japansk samurai, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

En samurai, betyder 'at tjene'. Samurai var et medlem af kriger-aristokratiet i det feudale Japan (før 1868). Samuraiernes historie begynder i det 8. og 9. århundrede, hvor klaner og kejser Kammus nyudnævnte shogun begyndte at have hære, hvorfra en krigeradel begyndte at rejse sig. Samuraierne forsvandt i 1800-tallet i tiden omkring Meiji-restaurationen, hvilket var et hårdt slag for samuraierne, eftersom tusindvis blev uden herre og dermed arbejdsløse. Vi er stolte af at præsentere Veronese brand, der er kendt for sine fremragende kvaliteter og fantastisk håndværk, er hvert design copyrighted af Veronese mærke. " Veronese " mærke er kendt for sine fremragende kvaliteter med fantastisk håndværk sikrer originaliteten af ​​hvert produkt. Det skræddersyede emballage hvert element ikke blot falder sammen med skønheden i produktet, men også sikre, at hele for hvert punkt, når vores kunder modtager dem. Ethvert individ designs er ophavsretligt beskyttet af Veronese . Gave boxed og omhyggeligt beskyttet i polystyren indvendig emballage. Hver brik er inspiceres før forsendelse.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij