STORMLIGHTER GAS. Lighter i bedste pris og udvalg på nettet

Varenummer: 238-2-02
Tilgængelighed: PÅ LAGER
149,00 DKK

Lighter i bedste pris og udvalg på nettet

   Høj kvalitet, afbalanceret design og fremragende pris. Dette lighter ikke lade dig ned. Billig men elegant gave til ham. En lille ting, men en nice. En reel vindtæt lighter. Den perfekt formede blå fakkel flamme er sikker på at tegne øjnene af dem omkring dig. Du kan næsten ikke blæse det ud, så vinden ikke vil være et problem. Godt lavet, robust, godt færdig og pengene værd. Pålidelig tænding. For så lille som den er, byggekvalitet er meget robust, og finishen er meget rart. Høj kvalitet, afbalanceret design og fremragende pris.

   Dette lighter ikke lade dig ned. Jeg anbefale denne vare! Dette lighter ikke lade dig ned. Selv i uslebne vind og ugunstige vejrforhold, vil give dig en fakkel flamme. Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl: Behandle din gas lighter ordentligt.

   En flot traditionel udseende lighter, der ikke er for stor i lommen. Det har en god følelse og let greb med en simpel trykknap på toppen, som er perfekt til belysning af et cigaret i dårligt, blæsende vejr uden at brænde fingrene. Ru plastik ser ikke kun godt ud, men det hjælper også med greb på de kolde aftener ude i kulden. Ingen flint, gnisthjul eller batterier kan skifte, simpelthen fylde med gas og gå!

   Hvis synes du det kunne være gode sød gave det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil flot stormlighter gas i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror 🚬 Hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Stormlighter kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige stormlighter gas, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij