SYMBOLSK BRYLLUPSGAVE. Polystone skeleton figur shopping computerfreak

Varenummer: 75494
Tilgængelighed: PÅ LAGER
399,00 DKK

Polystone skeleton figur, shopping computerfreak

   Smukt lavet figur forestillende maniac internettet. Den ene hånd stadig hviler på musen, den anden svævede over tastaturet. Skrivebordet og gulvet strøet masser af unødvendige indkøb, ved siden ligger af ​​askebæger og cigaret i læber. Hvis de fleste af den tid du bruger foran en computerskærm, det er tid til at omvende.  Dette lavet af polystone figur er en stor advarsel. Det vil minde dig om de mulige konsekvenser af en dyb kærlighed til computeren.

   Figur lavet helt i hånden med mesterlige bevare de fineste detaljer. Bluse naturligt bølgeformede, kan du se selv de syninger på ærmerne og krave! Det samme omhyggeligt lavet bukser og sko. Fra nærbillede figur lækkerier håndværk af kunstneren og hans fantastiske sans for humor. Hvert element af figurer blev lavet i hånden! Også håndmalede. Nedenunder er tapede af en blød filt.

   Det vil være originale dekoration på dit skrivebord eller en stor gave. Figur fra unikke Veronese kollektion udstråler alvor og styrke. Er stor inspiration for en gave til en mand med lederskabsevner. Er du på udkig efter en dejlig gave? Dejlig er en abstrakt størrelse, men hvis gave griber for hjertet fra første kig, det skal være smukt. Køb online i dag! Hver af figurerne i den unikke Veronese kollektion er en fremragende forslag  til en gave, der vil helt sikkert vare længere end til den næste festlige lejlighed.

Materiale:
Polystone figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:

Højde: 12,00 cm,
Bredde: 14,00 cm,   Vægt: 0,45 kg

stue dekoration

Veronese
polystone figurer

   Bestil symbolsk bryllupsgave i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Gør et glimrende supplement til din gotiske dekorsamling med dette figur af skelet, der laver internet shopping. Det vil gøre en gotisk såvel som en komisk tilføjelse til din indretningssamling.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til stue dekoration og hurtig levering.
   Unik skulptur til hjemmet dekoration er ikke kun skeleton figur. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en flot bronzeskulptur af Frihedsgudinden.

  Julegaver, bryllupsgaver, fødselsdagsgaver eller uden lejlighed skal bringe glæde, så alternativt kan du kombinere hjemmeskoene med en anden lille gave, som du lægger inde. Dette kan for eksempel være, lille cigaretetui metal med en indgraveret rose. Forestil dig overraskelsen, når nogen pakker en gave ud og finder en anden indeni.

SYMBOLSK BRYLLUPSGAVE Billig


polystone figurer

unik skulptur til hjemmet dekoration

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Polystone figurer kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig symbolsk bryllupsgave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij