TIL BRUDEPARRET | Ualmindeligt Steampunk ur.

Varenummer: 77027
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
999,00 DKK
TIL BRUDEPARRET | Ualmindeligt Steampunk ur. Dette ur ser rigtige hjemme i et luftskib. Hold styr på tiden samtidig med at tilføje en neo viktoriansk præg til dit hjem eller kontor. Det har fået masser af Steampunk stemning, og vil helt sikkert tiltrække varsel. (Især med klokken i toppen).
Den Steampunk generator slående ur kan ikke køre på damp, men dens design er sikker på at bringe til at tænke fortællinger om excentriske opfindere og mærkelige enheder.
Designet ligner en tidlig generator med alle roterende messing bevægelser er synlige gennem den åbne center. En stiliseret dial ur hviler oven på en miniature generator.
Lavet af harpiks og metalliseret med en antik bruneret. Romertal og blomster af lilje dekorere tandhjul formet dial. Den gyldne gear arbejde vises på ure centrum er fuldt funktionsdygtig. Uret slår en dørklokke hver hele time. En metal arm slår klokken at erklære time. Ved at bruge dette ur vil du være i stand til at bringe tilbage minder og drøm om fremtiden.

 
♥ Der er en masse gaver til brudeparret, men første gang du har mulighed for at købe en spektakulær Viking figur fra indsamling af vores butik for unik gave ♥ Ser mere følelsesmæssige. Kun nåde og skønhed. Er et syn at beskue. Trylle lidt magi i dit hjem med tilføjelse af vores heste statuetter samleobjekter!Materiale: støbekoldt (en type af ler, støbning) dække af bronze pulver, hånd maleri.
Dimensioner:  Højde: 21,50 cm,   Bredde: 16,00 cm,   Dybde:  10,00 cm
Kræver en AA-batteri, ikke inkluderet.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig figur til brudeparret, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij