Tyske cigaretetui VH

Tyske cigaretetui VH
Købe cigaretetuier fra Tyskland. Vores cigaretetuier er fremstillet helt i Tyskland. Disse æsker imponerer med kvalitet "Made in Germany". Hver sag er lavet i forskellige størrelser for hånd i fabrikken. Corpus består altid af bånd stål. Dens overflade er raffineret. Vores nikkelbelagte sager til cigaretter er populære med en enkel nikkelbelagt overflade, som kan vise en indretning. Vi forfine cigaretetuier med sølv, guld, messing og nikkel, samt læder. I læderversionerne placeres en ramme rundt om kassen, som beskytter læderet ved kanterne. Derudover er læderet limet på hele vores overflade. Disse meget smukke læder-dækkede tilfælde er rimeligt holdbare.
Med introduktionen af cigaretpakker med trykte chok billeder i årene 2016 til gennemførelse af et EU-direktiv er behovet for at undslippe denne patronisering. For mange cigaretrøgere er det mindre deres egne følelser end de andre, der spiller en vigtig rolle, når de beslutter at købe en cigaretkasse. Forældre ønsker f.eks. ikke, at børn får de irriterende billeder til ansigt. Derfor tager det et cigaretetui, at den mulige i det mindste i tilstedeværelsen af følsomme medmenneske gør chok fotos usynlig.
Vi er et firma, der altid har været engageret i bevidst tobaksforbrug og nydelse at ryge. Vi fremstiller cigaretetuier, fordi vi altid har værdsat dem som mode tilbehør.
Vores sager er derfor 100% fremstillet i Tyskland. Vi ønsker at tilbyde dem et produkt, glæde ved ting og håndværk afspejles. Alle cigaretasker er fremstillet i manufaktur med en velprøvet maskine park i det 19. århundrede.
I 60'erne og 70 år, blev en cigaretetui betragtes som en mandlig tilbehør - manden viste røgen, familien gav ham til en fødselsdag.
Derefter fremstilles cigaretkasser af metal med det typiske stofgummibånd som en støtte til nichebranchen.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij