VALENTINSDAG IDEER. Smukt bronzefigur kvinde, figurer til pynt

Varenummer: 70206
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK

Smukt bronzefigur kvinde, figurer til pynt

    "Veronese" figur. Bedste pris. Nøgenstudie af en ung kvinde - "Veronese" figur.  Charmerende akt af en ung kvinde. Smuk figur der viser sensuelle former af en kvinde. Det kan være en gladelig tilføjelse til din samling samt romantiske ideer.

   Besøg vores online shop regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til lille kvindefigur og hurtig levering.
   pyntefigurer til hjemmet er ikke kun bronzefigur siddende kvinde. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en flot figur fra figurer til hjemmet med unikke vægpynt eller smukke polystone fantasy figurer.

Materiale:
Bronzefigur kvinde er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne           
Dimensioner:
Vægt:  135 g,   Højde: 9,00 cm,
Bredde: 7,00 cm,   Dybde:  5,50 cm

unikke gaver

Veronese
gave til manden

   Se vores forslag med god valentinsdag ideer og bestil romantisk figur af en ung kvinde i dag.
    Vi har også mange andre forslag til fantastiske gaver til kvinder og til mænd. Du kan tjekke vores tilbud om smukke vægdekorationer i form af figurer til at hænge på væggen i hvert værelse i dit hjem eller kontor.
   Unikke sæt porcelænskopper og krus til kaffe eller te kan også få din opmærksomhed. Nogle af dem er pakket i pæne hjerteformede kasser og passer bestemt også som valentinsdag gaver til ham og hende, julegaver til kæresten eller bryllupsgaver.

   En god idé til en praktisk gave er også et stormlighter eller cigaretetui. Vi har et meget stort udvalg af tilbehør, der er nødvendigt til enhver ryger.
Vi kan tilbyde lightere til cigaretter, cigarer og pibelightere. Vores tyske læder eller metal cigaretetuier imødekommer imidlertid forventningerne til selv de mest krævende.

   Kan kun en bronze figur være god valentinsdag gave til ham ? Vi er sikre på, at du i det store tilbud i vores butik finder andre, meget gode forslag til gaver til mænd, kvinder og gaver til børn.
   Du kan tjekke tilbudet på hjemmesko til voksne og børn, hvor f.eks. finder du kvinders billige hjemmesko dame eller mænds lammeskinds hjemmesko, som er perfekte som julegaver eller fødselsdagsgaver til mor, bedstemor, far og bedstefar.
   Studerende, læger, medarbejdere eller endda advokater, alle bruger tøfler, så billige sutsko er gode som praktiske og billige gaver.

gave til kæresten

romantiske gaver

bronze figur dame

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Kvindefigurer i bronze kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige valentinsdag ideer, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij