VARME TØFLER HERRE. Læder hjemmesko med uld indersåler

Varenummer: XH05
VÆLG STØRRELSE:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Tilgængelighed: PÅ LAGER
139,00 DKK

VARME VINTER TØFLER HERRE

    Læder hjemmesko med uld indersåler. Hjemmesko til mænd. Et must for enhver mand. Modellen er lavet i to nuancer af brunt naturlæder og har et dejligt varmt foer. De er dejlig, lune, varme og meget billig. Indlægssåler med uld der giver ekstra varme og føles dejlig bløde. Hjemmesko har anti glide sål af gummi. De særlige egenskaber af uld: kulde-resistente, varme og fugt resistent og sørge for et sundt fod miljø. Ulden er også karakteriseret ved fugtoptagelse egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Uldehjemmesko akkumulerer ikke støv.
Hertil kommer, at hjemmesko er behagelige og bløde ved berøring. Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne. God idé til en fødselsdagsgave for en mand. Her kan du se og vælge til manden lignende
hjemmesko skind dame. Maxgaver vil hjælpe dig til fuldt ud at nyde gorgeousness af livet i et helt nyt hjemmesko. Denne produkt skaber en enestående atmosfære af storhed og elegance, der vil appellere til af de mest krævende kunde. Præsenteret hjemmesko det er den perfekte idé for mennesker, der sætter pris på smukke ting. Lavet med yderste omhu, for at opfylde de smager af de mest krævende.  Perfekt hjemmesko som gave.

   Mangler du inspiration til en lille eller billig fødselsdagsgave, fars dags gave, bryllupsgave, til jul eller jubilæum - Maxgaver er det rigtige sted. Vi har samlet masse gave ideer, f.eks. fremragende hjemmesko til kræsne mænd. Bestil den perfekte og billige sutsko herre i dag og husk at vælge størrelse. Vintersutsko fra Maxgaver holder kulde og vand ude og holder din fod tør og varm hele vinteren igennem.

Hvis du ikke ved hvordan man vælger den rigtige størrelse på tøfler og hvordan man kan tage en fodmåling, kan man se på den side, hvor vi forklarer det i en kort vejledning.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Hjemmesko til mænd kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige varme vinter tøfler, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij