Veronese Jazzbandet

PYNTETING

Bronze figurer af musikere til hjemmet dekoration

   Sangerinde, saxofonist, trommeslager, klarinettist, guitarist eller andre flotte musikere figurer musikere til hjemmet dekoration.

    Du kan samle hele jazzbandet fra det store udvalg af figurer af musikere i aktion. Alternativt kan du købe en enkelt figur som en gave til sangeren, kontrabassist, trompetist, klarinetspiller, guitarist, saxofonist samt en gave til trommeslageren.

     Flot udvalg af fantastiske gaver til hjemmet. Du behøver ikke at fylde huset op med masser forskellige figurer. Bare vælge en billig musikere figur fra vores kollektion at skabe en stemning unikhygge. Her finder du usædvanlige ideer til romantiske gaver og pynteting af din stue. Disse figurer til pynt ikke falmer som blomster og vil dekoration din stue i mange år.

Jazzbandet figurer   Dekorative figurer fra Veronese er lavet af polystone belagt med et lag af høj kvalitet bronze. Nogle gange er de også lakerede med farverige malinger for at understrege effekten af detaljer. Det er en forbindelse, der stort set består af polyurethanharpiks blandet med pulveriserede stenadditiver, såsom aluminiumhydrat, der giver den tilsat vægt og porcelæn eller "stenlignende" fornemmelse, der resulterede i selve materialets navn. Polystone er holdbar og meget effektiv til at opretholde en skarp maling.
   I modsætning til porcelæn, der fyres i en ovn, er polystone et koldstøbt materiale, hvor der ikke anvendes nogen varme i fremstillingsprocessen, hvilket resulterer i meget større variationer i maling.
   Koldstøbning, polystone og harpiks er alle meget robuste og skrøbelige. Det bevarer størstedelen af ​​den originale skulpturdetail, der tegner sig for dens popularitet i samleobjekter. På grund af stenadditivet og afhængigt af vægtykkelsen, kan resultaterne have en tæt fornemmelse og vægt. Ingen af ​​dem kan overleve et fald, og de bryder ganske let. Det er typisk lavet til masseproducerede skulpturer tol bolig dekoration, figurer til pynt, vaser og mange andre ting til hjemmet. De er meget modstandsdygtige over for temperatur, fugtighed, og de er betydeligt lettere at rengøre.
 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij