BILLIG PORCELÆN. Et charmerende kop og underkop med Mona Lisa billedet

Varenummer: 032-0104
Tilgængelighed: PÅ LAGER
259,00 DKK

Charmerende kop og underkop med Mona Lisa

   En kop (sammen med en underkop) med en traditionel udvidende opad form og en klar, uden forgyldning, farverigt tema på dens overflade  i form af en gengivelse af maleriet "Mona Lisa" af Leonardo da Vinci. (født den 15. april 1452 i Anchiano, nær Vinci, Italien, døde 2. maj 1519, faktisk Leonardo di ser Piero da Vinci - Italiensk renæssance maler, arkitekt, filosof, musiker, forfatter, opdager, matematiker, mekaniker, anatomist, opfinder, geolog). Lavet af delikat, skinnende bone china, med det kendte og højt værdsatte mærke "Carmani", hvilket er en garanti for porcelæn kvalitet. Et let kop med hank  240ml. Vægt: 0.314 kg. Højde: ca. 7cm. Diameter: ca. 8 cm. Underkop diameter til ca. 16 cm.

   Det har været kendt længe, at rigtig kunst taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke malerier kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde og lav endda lille, almindelig kaffe noget helt særligt. Ved at købe dette smuk og unik sæt af kaffekop med underkop keramik med et delikat mønster med Mona Lisa kan du bringe glæde til dig selv eller en anden person til at fejre fødselsdag, jul eller endda uden lejlighed. Carmani  porcelæn er en pryd på bordet på tværs af generationer. Designet på disse kopper og krus kan favorisere den romantisk stemning i ethvert værelse. Alle krus lavet af høj kvalitet materialer til langvarige produkter. Det vil blive sendt i en matchende dekorative gaveæske. Ideelt egnet til en dejlig morgenkaffe eller eftermiddagste med venner.

   Sæt af to kopper fra at nyde de mange års meget populære serie af porcelænskopper mærkevarer mærke "Carmani". Kopper er lavet af skinnende, meget god kvalitet, billig porcelæn med et levende kunst mønster. Hele er pakket i en smuk gaveæske. Det perfekte sæt til en gave til enhver person og til enhver lejlighed. Dette charmerende element kan også bruges i din spisning eller på kontoret. Forkæl dig selv eller giv som en gave til nogen speciel. Den perfekte gave til alle, der elsker fine kunst. En super let og praktisk kop med Mona Lisa i det fineste benporcelæn. Tåler mikroovn og tåler maskinopvask.
Fra flere sådanne kopper du kan skabe en meget attraktiv service til servering af kaffe eller te. Gæsterne vil helt sikkert blive charmeret. Perfekt til en gave, især til Mona eller Lisa.

   Ved at klikke på billederne herunder finder du andre billige produkter, der vil være perfekte som en dejlig julegave, fødselsdagsgave eller enhver anden lejlighed. Vi har et meget stort udvalg af varme uld sutsko og filt hjemmesko, smukke julekugler fra polske producenter og unikke Veronese -figurer i bronze. Tilbuddet indeholder også smukke gaslightere og cigaretetuier i mange designs og farver. En meget spændende kategori er smukke kunstige blomster i enkelte kviste og buketter, der ligner rigtige blomster. Du finder også en bred udvalg af julepynt - glasj ulekugler og figurer. Uanset om du er på udkig efter fødselsdagsgaver, julegaver til voksne, til drenge eller til piger kan du finde et stort udvalg her i Maxgaver.dk.

Jule glaskugle i hvid emalje porcelænsfarve

kunstige stilk med 2 fløjl rød roser

Hjemmesko dame som nattehimlen

brandmand i hjelm og med en øks

   Benporcelæn er en type porcelæn, der består af knogleske, feldspatisk materiale og kaolin. Det er blevet defineret som "ware med en gennemskinnelig krop", der indeholder mindst 30% fosfat afledt af dyreben og beregnet calciumphosphat. Er den stærkeste af porcelæn keramik, der har meget høj mekanisk og fysisk styrke og chip modstand, og er kendt for sine høje niveauer af hvidhed og translucens. Dens høje styrke gør det muligt at producere i tyndere tværsnit end andre typer af porcelæn.

   I midten af ​​18 århundrede havde engelske keramikere ikke lykkedes at lave hårdpasta porcelæn, men fandt knogleaske en nyttig tilsætning til deres blødpasta-porcelænblandinger, hvilket gav styrke. Dette blev standard på Bow-porslinfabrikken i London og spredte sig til nogle andre engelske fabrikker. I Det Forenede Kongerige kan henvisninger til "porcelæn" eller "porslin" referere til boneporcelæn, og "engelsk porslin" er blevet brugt som et udtryk for det, både i Storbritannien og rundt om i verden.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billig porcelæn, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij