DEKORATION HJEMMET | Døde dykker med LED.

Varenummer: 76885
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
799,00 DKK

DEKORATION HJEMMET | Døde dykker med LED. Steampunk skelet i dykkerklokke med lys venter på hans våde kammerater tilbage. Med en dragt, der ville være passende på Nautilus, denne grusomme tallet oppe på vagt. Håndmalet i nuancer af antikke bronze, guld og rød, er denne nautiske bordplade figur udformet fra kold støbt bronze. Den særlige produktionsproces af dette stykke, stammer fra Storbritannien, anvender naturlig bronze pulver blandet i den kolde støbt harpiks for at sikrer en rigere og mere autentisk præsentation.
Den meget detaljerede dykkerklokke kulør har rør, målere og fittings, der er designet til at holde indbygger i live. Men en dragt kan kun gøre så meget. Den barske kraniet kan ses gennem den gule viewport, der er oplyst i. En mekanisk dykke lys indehaves af figuren udsender også en rav glød.
Denne samlerobjekt Steampunk figur kræver 3 AAA batterier, ikke inkluderet. Bring hjem denne makabre Steampunk skelet i dykkerklokke med lys for at tilføje til din samling af særheder.

Dimensioner:                                    Højde: 26,50  cm,                               Bredde: 11,00 cm,                               Dybde:  11,00 cm                                                       Vægt:   0,96 kg,

Denne skelet i dykkerklokke statuette er støbt i polyresin, som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandet med pulveriserede sten additiver, der giver det vægt. Det hele figur er dækket med en høj kvalitet et lag af bronze.
Unicorn Studio bruger polysten, fordi den har en utrolig evne til at fange de mest detaljerede detaljer, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter. Polystone er meget holdbare og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer.

♥ Der er en masse dekoration hjemmet, men første gang du har mulighed for at købe en spektakulær Steampunk skelet i dykkerklokke fra indsamling af vores butik for unik gave ♥ Ser mere følelsesmæssige. Kun nåde og skønhed. Er et syn at beskue. Trylle lidt magi i dit hjem med tilføjelse af vores statuetter samleobjekter!
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige dekoration hjemmet, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij