ENGANGSLIGHTER MED KILLINGER . Smukke og billige lightere med billeder

Varenummer: 2-2416
Tilgængelighed: PÅ LAGER
30,00 DKK

Billige lightere med billeder af killinger, 30 kr til 5 stk

 

  Pålidelige, smukke lightere trykt med flerfarvede billeder af killinger.
Detaljer gør en stor forskel. Gaslightere, der er kendetegnet ved unik og usædvanlig grafik, der giver dig mulighed for at udtrykke din individualitet. Er den sikreste, mest trendy og miljøvenlige lighter med ikonisk form.
   Hver serie indeholder fire forskellige grafiske mønstre mættet med farver. Lavet af råmaterialer af høj kvalitet, der opfylder alle internationale sikkerhedsstandarder. Takket være den store mængde gas (1000 antændelser) løber du aldrig tør for ild. Lightere kan genopfyldes mange gange. De har et ikke-revnende og ikke-brændbart hus, flammen er lugtfri og stabil, op til en maksimal højde på 30 mm.

Her kan du købe 1 stk lighter af dette mønster, prisen er lidt højere, 8 kroner.

   Selvfølgelig finder du ikke kun lightere på Maxgaver. For rygere har vi gode billige cigaretetuier til standard, lange og korte cigaretter
   På andre sider i vores butik kan du finde mange gode produkter til meget attraktive priser. Blandt andet kan du købe meget pæne, behagelige og varme sutsko til hele familien, eller et meget stort udvalg af de unikke skønheder fra Veronese figurer til vægge og hylder dekoreration derhjemme og på kontoret.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Clipper lighter kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige gaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij