FIGURER OG DEKORATION. Legendarisk Robin Hood, Veronese figur

Varenummer: 77245
Tilgængelighed: PÅ LAGER
699,00 DKK

Legendarisk Robin Hood, Veronese figur

   Få legender har inspireret folk lige så meget som en munter mand fra Sherwood, hvem røvede de rige og gav de fattige. Du kan ære denne mytiske helt, når du lægger en brun Robin Hood-figur på et fremtrædende sted i dit hjem. Denne poleret bronzestatue skildrer prinsen af tyvenes stående ved siden af en træstub, med sin bue trukket. På hans hoved er hans underskrift cap, komplet med en fjer. Hans grønne tunika blæser i vinden, da han tager sit skud. Bronze Robin Hood statuette gør et fantastisk stykke fantasy hjem indretning og er et must-have for elskere af legenden om Robin fra Locksley.

   Denne skulptur er lavet af harpiks finstøbt. Harpiks er en forbindelse, der generelt bruges til skulpturer, statuer, figurer og dekorative tilbehør til hjemmet. Unicorn Studio bruger harpiks, fordi det er et robust materiale, der kan formes støbt, hvilket giver et stort detaljeringsniveau med konsekvent tekstur. Tilsætningsstoffer kan inkorporeres i forbindelsen for at forbedre materialets styrke, reducere vægten, tilføje varme stabilitet, dekorative effekter, og så videre.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til pynt til hjemmet og hurtig levering.
   Billige gaver er ikke kun fine dekorative figurer. Find også hjemmesko herre, der matcher dit stil. Lad dig inspirere, køb en skønne og billige uld hjemmesko til mænd.

Materiale: Veronese Robin Hood figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Højde: 30,50 cm,
Bredde: 21,50 cm,   Dybde:  12,50 cm

skulpturer til stuen

Veronese skulpturer til stuen

   Hvis du kan lide vores billige figurer og dekoration, bestil smuk Robin Hood skulptur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Her finder du opskrifter på god gaver - alt hvad hjertet måtte begærer. Bl.a. figurer og pynteting til alle rum i dit hjem og kontor. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.

alternative gaver til mænd, julegaver og fødselsdagsgaver eller gaver til ham

   Du skal se på andre produktkategorier, der også opfylder kriterierne for ide til fars dags gave, gaveidéer sidste øjeblik eller bryllupsgave. Vi kan tilbyde gode varme sutsko herre, slippers til mænd og skind hjemmesko herre. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som fødselsdagsgave, julegave og endda som gave til hele familien.   Du kan købe uld eller filt hjemmesko eller læder slippers herr og slippers til damer som en perfekt gave til mor, til far, gave til bedstemor eller morsdag gave, samt en billig og praktisk gave til bror, søster eller gave til bedste ven.    

   I en anden kategori finder du et meget stort udvalg af gode gas lightere og cigaretetuier. Naturligvis kan disse kun være gaver til voksne. Ikke desto mindre vil deres høje kvalitet og mangfoldige design og frem for alt gunstige priser helt sikkert imødekomme de krævende menneskers forventninger. Vi tilbyder gas lightere og elektriske USB lightere, stormlightere med stærk fire flammer til cigaretter, cigarer og pibelightere. Etuier er opdelt i cigaretetuier læder og cigaretetuier metal til alle længder af cigaretter fra 10 til 28 stk. I denne kategori finder du fremragende forslag til en gave til chefen, en gave til kollega og gave til ven.

studentergaver

billige pynteting til hjemmet

billige pynteting til hjemmet

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Robin Hood figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige figurer og dekoration, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij