GAVE TIL ADVOKAT. Stor figur af Justitia gudinde. Gave til jurist

Varenummer: 76878
Tilgængelighed: PÅ LAGER
1699,00 DKK

Stor figur af Justitia gudinde. Gave til jurist

Pynt til kontor skrivebordet

   Retfærdighed er et universelt begreb, og uanset hvor du kommer fra, er det noget, som mange stræber efter. Den Justicia Statue er en ikonisk skildring af Fru Justitia, der symboliserer dette vigtige begreb. Hun bærer løs, flyder rober, der giver hende en antikke romerske udseende, mens i hånden, hun har en vægt, der er designet til at veje sandhed mod løgn.

   Hun ser ud som en ung kvinde, der bærer en blindfold for at symbolisere at retfærdigheden er blind overfor hvem retfærdigheden øves. I hendes anden side holder hun et sværd, som omfatter retfærdighed slående ned, der viser sig falsk og uretfærdig. Hun står på toppen bøger, der hviler oven på en kvadratisk base, der holder denne statue støt og stabil. Det er også hånd malet, ikke kun for at styrke sin detaljer og glans, men også for at give den farve, som gør denne statue desto mere imponerende at se på. Dette er en ikonisk figur af myter og legender, og hun gør det til en god tilføjelse til ethvert kontor, især hvis dette kontor hører til en advokat eller en dommer. Det gør også er en stor gave til enhver, der holder sig selv for at være en fans af aldre gamle myter og legender, hvorfra Fru Justitia komme først.

   Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i din bogreol i hvert værelse så godt og på kontoret. Unikke gaver i anledning af forskellige festlige dage, fødselsdag, helligdage eller en forfremmelse på arbejdspladsen.

gave til jurist

gave til nyuddannet jurist

Denne smuk Justitia gudinde figur, som du kan købe til kun kr. 1699,00 er leveres direkte til din adresse – gratis fragt

Advokat - Jurist - Sagfører

Veronese
kontor dekoration

  Leder du efter en god gave til en nyuddannet eller erfaren advokat, jurist eller jubilæumsgave til sagfører, så find inspiration i vores butik.
Hvis synes du det kunne være en gode forslag for gave til advokat, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smuk Justitia gudinde figur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.
   Hos Maxgaver forhandler vi også et væld af vægdekoration, elegante vægure og fine venetianske masker, charmerende nøgenskulptur, som alle kan fungere som dekoration i dit hjem, både i stuen og i køkkenet. Dekoration til væggen, som vil give værelset en hyggelig og stemningsfyldt atmosfære.

   Besøg vores online shop regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til dekoration til hjemmet og hurtig levering.
   Dekoration til kontoret er ikke kun fru justitia statue. Find vores pynt til kontor skrivebordet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en flot figur af buste Odin, mest fremtrædende gud i nordiske religion.

Materiale:
Justitia f
igur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:

Højde: 50,50 cm,   Bredde: 15,50 cm,
Dybde:  17,00 cm

Hvis du er interesseret i andre størrelser figurer af Themis du kan klikke på nedenstående links:

Højde: 32,00 cm.: FIGURER TIL KONTORET. JUSTITIA Retfærdighedens Gudinde figur, skulptur og gave til advokat

Højde: 20,00 cm.: GAVE TIL JURIST. Eksklusiv figur af Justitia med ur i stedet for vægt

Højde: 75,00 cm.: RETFÆRDIGHEDS GUDINDE | Figur - kontor dekoration.

Højde: 32,00 cm.: JUSTITIA GUDINDE. Fortryllende marmor figur. Gaveide til jurist

Højde: 17,00 cm.: EKSKLUSIVE GAVER . Figur af siddende Themis. Gave til nyuddannet

   Veronese er et meget populært brand over hele verden, mens teknologien og evnerne på produkterne er i verdensklasse. De er især kendt for deres originale figurer, som produceres i et elegant og stilrent design. Figurerne er – udover at være en nydelse at se på – virkelig fremragende valg til dekoration af ethvert værelse derhjemme eller på kontoret.
   Ud over disse figurer har vi også en lang række produkter, og du vil derfor med garanti kunne finde et produkt, som falder i din smag.
Du kan også vælge at give hjemmesko, hvor udvalget både kan dække over den elegante sorte uld sutsko til den mere afslappet skind slippers. Fordelen ved at give sko i gave er, at det er noget som alle mennesker skal bruge. Det kræver selvfølgelig, at du kender lidt til hans stil. Det er med garanti en gave han kan bruge i hverdagen.
Gå på opdagelse på siden. Husk! Vi har altid laveste pris og hurtig fragt.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Justitia gudinde figur som gave til advokat kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billig gave til advokat, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij