GAVE TIL KÆRESTEN. Metal standard cigaretetui med venetiansk mønster

Varenummer: 904NN1
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
129,00 DKK

Metal standard cigaretetui med venetiansk mønster

   Forniklet metal cigaretetui, 100% helt ny og høj kvalitet. Lavet i Tyskland i selskab STOLL GmbH. Perfekt gave til den aktive ryger. Denne slanke og stilfulde cigaretetui vil beskytte dine dyrebare cigaretter fra skader eller uventede vejrforhold. Indvendigt kan rummer op til 18 stk KingSize 85mm, der er holdt nede af en gummibånd.

   Anvendelsen af materialer af høj kvalitet gør det sikkert og nemt at bruge. Det vil være den bedste håndholdte enhed til dine cigaretter.
   Billige gaver til ham og hende. Cigaretter altid blive knust i lommen, hvis du kører rundt. Løs tobak får rundt over det hele. Dette produkt forhindrer det, og beskytter dine smøger! Denne slanke og stilfulde cigaretetui vil beskytte dine dyrebare cigaretter fra skader eller uventede vejrforhold.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til små gaven til bedstefar og ekspreslevering.
   Billig gave er ikke kun cigaretetui. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige sutsko til mænd, der er perfekte som en gave til far, gave til bror eller gaver til bedsteforældre.

Producent: VH Tyskland
- Rummer 18 stk KingSize 85mm
- Rustfrit stål, forniklet,        - Farve: matal.

- Den ydre dimension:
9,70 x 8,30 x 1,70cm

- Gummibånd holde cigaretter

 Metal cigaretetui som gave til ham  

   Tyske cigaretetuier er synonym med enkelt og ærligt design og kvalitet af højeste standard. En rigtig mand bruger metal- eller lædercigaretter, fordi dette indikerer hans stil og god smag.
Søger du en god personlig gave til ham? Du skal vide, at Maxgaver er en af de mest solgte cigaretetuier lavet af metal, og der er en god grund for dig til at drage fordel af det.

   Her på Maxgaver har du fundet stort udvalg af gode gaveideer til mænd i alle aldre, hvor du finder både den personlige og praktiske gaveide. Metal cigaretetui er også et fremragende produkt, der kan bruges som en gave til både mænd og kvinder. Specielt ofte købt som personlige gaver til fædre.

   En særlig eksklusiv gaveide, der kan imødekomme enhver mans behov, vil helt sikkert være en forgyldt cigareteti. Vi har flere modeller med forskellige indgraveringer. Ideelt egnet som julegave til far, 30 års fødselsdagsgave til kollega, gave mand 50 år og endda som gaver til fædre.

Alternative gaveideer

   Mange af os er samlere af ting. Ting der betyder mere, mindre; dem, der vil være nyttige i morgen, eller om 5 år, når ozonhullet angriber os. Vi prøver ofte at kompensere for vores fravær med gaver. Til Børn, at vi ikke var på deres præstation i skolen, til venner på grund af mangel på tid og til ægtefæller på grund af manglende engagement.
   Vi kan lide at omgiver os med objekter - desværre ofte unødvendige. Gaver er ofte en af ​​dem. Et andet krus til samlingen, eller en bog, der ikke passer til vores smag. Alle mindst en gang i deres liv fik en ikkepassende gave.

   Hvis du er en af ​​de mennesker, der ikke bliver vild med shoppingfeber, du er ikke imponeret over fabelagt indpakket jule sætter og duften af ​​kanel i butikkerne, dette er en god chance for, at du hører til gruppen af ​​dem, der behandler julegaver med en vis fornuft, og julen er en mulighed for dem at give nogen en praktisk gave.
   Derfor præsenterer vi vores egen liste over ideer til  passende og billige gaver.

Praktiske gaver

   Den eneste ret gode idé for mig er at købe varme hjemmestøvler. Personligt kan jeg godt lide varme, og derudover har uldtøfler en positiv effekt på nogle sygdomme.
Vi kan tilbyde gode varme tøfler dame, hjemmesko herre og uld sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som gaveideer til mors dag, gode studentergaver og endda som gaver til bedsteforældre.

   En god idé til en praktisk gave er også et lighter eller cigaretetui. Vi har et meget stort udvalg af tilbehør, der er nødvendigt til enhver ryger.
Vi kan tilbyde lightere til cigaretter, cigarer og pibelightere. Vores tyske læder eller metal cigaretetuier imødekommer imidlertid forventningerne til selv de mest krævende.
   Det er vigtigt, at gaven er nyttig og praktisk, ikke tvunget og i sidste øjeblik.

Skulpturer til hjemmet

   Du er i stadiet med at møblere din drømmelejlighed, og du vil have, at den skal være et sted med en unik atmosfære, der samtidig matcher din karakter og smag. Selv de mindste detaljer påvirker den samlede indretning og skaber sammen med resten en unik atmosfære.

   At oprette det perfekte boligindretning tager ofte tid, og det er en udfordring at finde passende dekorationer. Pynt til hjemmet i vores butik er produkter af højeste kvalitet til ethvert budget og skræddersyet til forskellige smag. Et meget stort udvalg af dekorative figurer sørger for, at du finder figurer til stuen eller justitia figur bronze som gave til advokat og gave til nyuddannet jurist. Indretning til hjemmet og figurer til hjemmet er gode inspiration til bedste og billige bryllupsgaver eller valentins dag gaver.

unikke gaver

 

cigaretetui metal
 

cigaret itui

 

cigaretetui københavn
 

cigaretetui til korte cigaretter

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billig perfekte gave til kæresten, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij