GOD FØDSELSDAGSGAVE. Flot tyske cigaret etui læder i mørkegrå. 269 kr

Varenummer: 520GL51
Tilgængelighed: PÅ LAGER
269,00 DKK

tyske cigaret etui læder i mørkegrå

   Flot cigaret etui i grå. En cigaretetui er en robust beholder, der anvendes til at lagre et lille antal cigaretter og forhindre dem i at blive knust. Et typisk cigaretetui er en flad kasse i ægte mørkegrå læder, der åbner symmetrisk i to halvdele.

   Hver halvdel kan rummer 9 standard cigaretter, som holdes på plads af en elastisk gummistrop. Cigaret tilfælde er fashionable tilbehør inden rygning kultur. På grund af den kompakte en cigaretetui, bliver bare lille nok til bekvemt at passe i en lomme eller håndtaske, kan de også anvendes til at lagre eller skjule andre små genstande. Denne slanke og stilfulde cigaretetui vil beskytte dine dyrebare cigaretter fra skader eller uventede vejrforhold. Indvendigt kan rummer op til 18 stk standard cigaretter.

Producent: VH Tyskland
Rummer 18 stk (KingSize 85mm) standard cigaretter
Naturlæder
Farve: mørkegrå
Interiør i guldarve
Mål: 9,60 x 8,30 x 2,20 cm,
Gummibånd holde cigaretter

   Hvis synes du det kunne være en god idé til en unik og billig god fødselsdagsgave, bestil smuk, mørkegrå cigaretetui i ægte læder i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Rygning er usundt, men hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Læder etui til cigaretter

kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billig eksklusiv god fødselsdagsgave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij