JULEGAVER TIL MÆND | Cykellygte med lysdetektor.

Varenummer: AL-01BF
Tilgængelighed: PÅ LAGER
299,00 DKK399,00

JULEGAVER TIL MÆND | Cykellygte med lysdetektor. Front cykellygte med lysdetektor, der giver en ekstremt kraftigt lys med en ensartet struktur. Cykellygte kører på CREE LED med 140 lm lys magt.
Street 01 er et genopladeligt lampe er udstyret med et batteri indikator, og det kan fungere mellem 6 og 10 timer, afhængig af forholdene. Det er fordi Street.01 har en ny teknologi gennemføres - intelligent stråle, auto justerer stråle lysstyrke baseret på faktiske forholdene. Således brugeren behøver ikke at ændre tilstande og lampen er mere effektiv og økonomisk. Street 01 er robust, effektiv, multi formål  - det perfekte produkt til udendørs aktiviteter. Perfekt som tilbehør til enhver flugt.  Apparatet udmærker sig ved en ekstrem høj holdbarhed. Er godkendt til det tyske marked.

* Opladningstid: 3 timer
* Operation tid: 6-10 timer
* Materiale: ABS / Aluminium
* Lysoutput: 140 lm
* Serie: Adventure Linje
* Vægt med akku: 125 g
* Vandtæt: IPX4
* Dimensioner: 80 x 48 x 100 mm
* Lys Afstand: 100 m
* Strømforsyning: USB, 2 x 3,7V 1200 mAh Lithium LIR17280 accu
* Lyskilde: Cree XP-E LED
♥ Hvis synes du det kunne være julegaver til mænd, bestil online cykellygte med lysdetektor i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Koster kun 349 kroner. Helt sikkert det er en mulighed for at købe unikke gaver og opnå en stor effekt til lave omkostninger ♥ Du kender den vidunderlige, varme fuzzy følelse, der kommer over dig, når nogen går ud af sin måde at forkæle dig, fodre dig, behandle dig, byde dig velkommen, velsigne dig, støtte dig eller hjælpe dig ud? Selvfølgelig gør du. Følelsen er taknemmelighed, og det føles endnu bedre, når du udtrykker det!
En god og ikke nødvendigvis dyre gave som en tak er en af de mest ærlige og meningsfulde måder at udtrykke taknemmelighed på.
Utvivlsomt, ikke kun cykellygter kan være et godt tilbud til en gave. Gode julegave til hende kan også være
filt hjemmesko, eller dekoration til hjemmet.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billig julegaver til mænd, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij