UNIK GAVE TIL HAM. Smuk metal cigaretetui til korte cigaretter

Varenummer: 904NNS1
Tilgængelighed: IKKE PÅ LAGER
149,00 DKK

Smuk metal cigaretetui til korte cigaretter

   Den bedste cigaret etui. Billig klassisk cigaretetui til ham o hende. Perfekt gave til en aktiv rygeren i bedste pris. Denne produkt afsløre farver og teksturer, hvilket skaber en enestående atmosfære af storhed og elegance, der vil appellere til af de mest krævende. Unægtelig ikke kan gå glip af cigaretetui i din hånd. Den smukkeste etui lavet med sådanne kunstfærdighed. Uden tvivl det ville være en god idé til en lille gave. Hvis du er en aktiv ryger, en cigaret etui er en nødvendighed!

   Cigaretter altid blive knust i lommen, hvis du kører rundt. Løs tobak får rundt over det hele. Denne slanke og stilfulde cigaretetui vil beskytte dine dyrebare cigaretter fra skader eller uventede vejrforhold. Et sikkert sted at opbevare og transportere cigaretter. Indvendigt kan rummer op til 18 stk standard cigaretter, der er holdt nede af en elastik gummi. Lavet af høj kvalitet metal. Den ideelle gave til hende/ham til enhver lejlighed fordi vores produkter, ofte udøve en dybtgående indvirkning på fantasi af den moderne forbruger. Er værdsat for deres intime karakter, geniale håndværk og unparallel sans for detaljer.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til cigaretetui til korte cigaretter og ekspreslevering.
   Unikke gaver er ikke kun cigaretetui. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige sutsko til mænd, der er perfekte som en gave til morfar, gaver til mormor eller julegave til farfar.

Producent: VH Tyskland

- Rummer 18 stk KingSize 85mm

- Rustfrit stål, forniklet,       
- Farve: matal.

- Den ydre dimension:
9,70 x 8,30 x 1,70cm

- Gummibånd holde cigaretter

   Hvis synes du det kunne være en god idé til en unik gave til ham, bestil smuk og billig cigaretetui metal med ørn i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Rygning er usundt, men hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne.

gaven til morfar og farfar

   Mange af os er samlere af ting. Ting der betyder mere, mindre; dem, der vil være nyttige i morgen, eller om 5 år, når ozonhullet angriber os. Vi prøver ofte at kompensere for vores fravær med gaver. Til Børn, at vi ikke var på deres præstation i skolen, til venner på grund af mangel på tid og til ægtefæller på grund af manglende engagement.
   Vi kan lide at omgiver os med objekter - desværre ofte unødvendige. Gaver er ofte en af ​​dem. Et andet krus til samlingen, eller en bog, der ikke passer til vores smag. Alle mindst en gang i deres liv fik en ikkepassende gave.
   Hvis du er en af ​​de mennesker, der ikke bliver vild med shoppingfeber, du er ikke imponeret over fabelagt indpakket jule sætter og duften af ​​kanel i butikkerne, dette er en god chance for, at du hører til gruppen af ​​dem, der behandler julegaver med en vis fornuft, og julen er en mulighed for dem at give nogen en praktisk gave.
   Derfor præsenterer vi vores egen liste over ideer til  passende og billige gaver.

Praktiske gaver til ham og til hende

   Den eneste ret gode idé for mig er at købe læder hjemmesko herre eller varme lammeskind hjemmesko mænd. Personligt kan jeg godt lide varme, og derudover har uldtøfler en positiv effekt på nogle sygdomme.
Vi kan tilbyde gode varme sutsko til mænd, sutsko til gæster og uldne hjemmesko med gummisål til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som gaveideer til mors dag, gode studentergaver og endda som gave til farfar.
   En god idé til en praktisk gave er også et lighter eller cigaretetui. Vi har et meget stort udvalg af tilbehør, der er nødvendigt til enhver ryger.
Vi kan tilbyde lightere til cigaretter, cigarer og pibelightere. Vores tyske læder eller metal cigaretetuier imødekommer imidlertid forventningerne til selv de mest krævende.
   Det er vigtigt, at gaven er nyttig og praktisk, ikke tvunget og i sidste øjeblik.

pyntefigurer

   Du er i stadiet med at møblere din drømmelejlighed, og du vil have, at den skal være et sted med en unik atmosfære, der samtidig matcher din karakter og smag. Selv de mindste detaljer påvirker den samlede indretning og skaber sammen med resten en unik atmosfære.
   At oprette det perfekte boligindretning tager ofte tid, og det er en udfordring at finde passende dekorationer. Pynt til hjemmet i vores butik er produkter af højeste kvalitet til ethvert budget og skræddersyet til forskellige smag. Et meget stort udvalg af dekorative egyptiske figurer sørger for, at du finder dekorationer til hjemmet eller figurer til stuen. Indretning til hjemmet og tilbehør til hjemmet er gode inspiration til bedste, unikke romantiske gaver og billige bryllupsgaver.

julegave til oldefar

I sættet til dette unikke cigaretetui af metal kan du købe en smuk gaslighter i grå og guldfarver

gave til lastbilchauffør


cigaretetui til hjemmerul

cigaretetui til korte cigaretter

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig unik gave til ham, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij