FIGURER STEAMPUNK | Kranium på kædehjul stativ.

Varenummer: 76570
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
679,00 DKK

FIGURER STEAMPUNK | Kranium Veronese figur på kædehjul stativ. Modificeret med den unikke damp gadgetry af neo-victorianske genre, dette kranium statuette gør en slående stykke indretning. Den Steampunk kranium på kædehjul stativ viser off en blanding af steampunk og gotiske styling til iøjnefaldende effekt. Øjet stykker er blevet indarbejdet i stikkontakter i kraniet, og gear og rør kørt over siderne af kæberne.
En lang damp udluftning passer til den side af kraniet. Et par tandhjul danner bunden af ​​stativet, tilslutning til kort del af pol, der løfter hovedet. Udformet fra kold støbt bronze, de Steampunk skulptur viser forskellige metalliske nuancer for et flot udseende, som du er sikker på kærlighed i dit hjem. Stor gave idé til Steampunk entusiaster.

Materiale: støbekoldt (en type af ler, støbning) dække af bronze pulver, hånd maleri.                              Dimensioner:                 Højde: 22,50 cm,                  Bredde: 16,50 cm,  
♥ Første gang du har mulighed for at købe en spektakulær figurer Steampunk fra indsamling af vores butik for gave ♥ Steampunk kranium er et godt valg, og byder på en antikke udseende, der er temmelig imponerende at se. Vores unik butik er sted med forkælelse til dig. Trylle lidt magi i dit hjem med tilføjelse af vores Steampunk statuer samleobjekter!
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige figurer Steampunk, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
Steampunk er en undergenre af science fiction eller videnskab fantasy, der inkorporerer teknologi og æstetiske design inspireret af det 19. århundrede industriel dampdrevne maskiner.
Selvom dens litterære oprindelse undertiden er forbundet med cyberpunk genre, er steampunk værker ofte sat i en alternativ historie i det 19. århundrede britiske klunketiden eller amerikansk "Wild West", i en post-apokalyptisk fremtid, hvorunder dampkraft har fastholdt mainstream brug, eller i en fantasiverden, der på samme måde beskæftiger dampkraft.
Steampunk kan derfor beskrives som neo-Victorian. Steampunk måske mest genkendelig funktioner anakronistiske teknologier eller retro-futuristiske opfindelser som folk i det 19. århundrede kunne have forestillet dem, og er ligeledes forankret i den æra perspektiv på mode, kultur, arkitektoniske stil, og kunst.
Steampunk kan også omfatte yderligere elementer fra genrer af fantasy, horror, historisk fiktion, alternativ historie, eller andre grene af spekulativ fiktion, hvilket gør det ofte en hybrid genre.
Steampunk henviser også til en af ​​de kunstneriske stilarter, tøj mode, eller subkulturer, som har udviklet fra æstetik steampunk fiktion, Victoriatidens fiktion, art nouveau design, og film fra midten af ​​det 20. århundrede.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij