Swarovski figurer

Swarovski figurer

Romantiske gaver

   Saml hvert smukke øjeblik. Figurer afspejler den elskede og omsorgsfulde natur set gennem dine øjne. Det er et overbevisende og mindeværdigt valg til gaveudgivelse og gaveindsamlere.

   Et stort udvalg af de bedste samlerobjekter og et inspirerende udvalg af gaver til enhver lejlighed og ethvert budget. Hver figur er dekoreret med Swarovski-krystaller. Fin metalhåndværk med høj kvalitet efterbehandling. Fås i 24Kgold, sølv, roseguld eller sortligt belagt med lak.

   Crystal Temptations® er banebrydende inden for produktion af gaveartikler med en kombination af metaller og krystaller. Vi har lavet stilfulde, innovative produkter med enestående håndværk og blandet kunstværk i metal med den fantastiske gnist af Swarovski® krystal. Vores ottagonformede mærkelogo repræsenterer den perfekte kombination med vores håndværk med Swarovskis krystal.

    I dag er vi den førende spiller inden for kombination af metal- og krystalprodukter. Vi udviklede mere end 5 tusinder af gaveartikler. Mangfoldigheden i produktsortimentet fra figurer, bordplade, musical, smykkeskrin, vindskærm, erhvervsgave til husholdningsartikler med en kombination af forskellige materialer. I arv over 48 år med industriel dygtighed investerer vi ikke kun lange timers forskning og eksperimenter, vi har bemærkelsesværdigt kunsthåndværk med mekanisk sikkerhedskopi for at skabe produktstandarder med høj standard.

   Swarovski er det premiummærke for de fineste krystalpynt siden 1895. Det er anerkendt for sin innovative ekspertise, flair for trends og dets samarbejde med topklasse designere og mærker over hele kloden. Tilgængelig i et utal af farver, effekter, former og størrelser, krystaller fra Swarovski tilbyder designere en fantastisk palet af inspiration og formidler raffineret glamour til alt, hvad de pynter med.

   De dyrebare ingredienser, der bruges i mode-, smykker-, tilbehørs-, interiør- og belysningsindustrien, kan genkendes af Swarovski-seglet. Med sine sofistikerede designfunktioner, som sælets hologrameffekt og sporingsnummer, kan vores branding-partnere identificere deres produkter pyntet med ægte Swarovski-krystaller.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij